Leo’s dagboek 15, 16 en 17 mei: eindelijk naar familie, het strand en de kantoor make-over deel 2

Hey you! Het is maandagochtend; een nieuwe week en het voelt voor mij als de eerste normale week sinds tijden.  De afgelopen weken liepen de weekenden en werkdagen nogal door elkaar door m’n e-book project en deze week voelt als de eerste week waarin ik gewoon weer tijd heb voor mijn ‘normale’ werk. Maar niets is minder waar, want deze week is een lekker kort werkweekje, vanwege Hemelvaart, hahaha. Maar goed; we gaan er voor!

Ik begon m’n werkweek al heerlijk met een paar kleine to do’s en ga je nu bijpraten over mijn afgelopen weekend. Verder komen er vanmiddag eindelijk weer recepten online (o.a. een héle chille voor Chinese pulled chicken) ennnn nou, ja; meer. Maar eerst vertel ik je over dit weekend. Het eerste weekend waarin we weer familie zagen, sinds weken.

Vrijdag: werkdag
Vrijdagochtend was de enige normale werkdag vorige week. Vanaf ‘s ochtends vroeg was ik in de weer met een leuke campagne, m’n dagboek, een nieuwe campagne. En ik liet via Instagram aan jullie weten dat er een Creuset sale was bij Westwing:

3AB01CF0-8C21-4386-A9A4-15E5FCEF6050

In de loop van de ochtend gingen Jan en ik weer even langs Cleeff voor onze wekelijkse dosis goede koffie en #supportyourlocal.

IMG_3695

#Supportyourlocal
En bij Cleeff scoorden we deze brownie. Die echt GEWELDIG is. Ik zou nooooit ergens een brownie of iets van chocoladetaart bestellen, maar deze is echt GODDELIJK.

IMG_2799

Kantoor make-over part 2!
‘s Middags zaten we weer lekker samen op ons kantoortje te werken. Leuk nieuws; we gaan deze maand het kantoor verder onder handen nemen. De muur waar we nu met onze rug naartoe zitten gaan we behangen, er komt een mooi dressoir te staan, de fatboy gaat hier weg en ik wil nog nieuwe gordijnen. Ik heb alleen nog geen mooie gordijnen op het oog…

Ook nieuw; we hebben nu allebei een fatsoenlijke bureaustoel. Ik wilde heel erg graag twee mooie stoelen qua design, maar moest dat helaas loslaten… Het lukte me niet om iets te vinden binnen ons eisenpakket; ik wilde stoelen zonder wieltjes, maar ze moesten wél in hoogte verstelbaar zijn, een rugleuning hebben én armsteunen. En dan ook nog betaalbaar en een mooi design. Nou, dat bleek onmogelijk en dus zijn we maar voor deze echt goede bureaustoelen gegaan van HJH office.

IMG_2390

Dat verdient een bloemetje!
‘s Middags ging de deurbel en stond er een pakketje voor de deur met deze mooie bos bloemen. Super lief! Gekregen van Sas en Yor, als felicitatie voor ons boek. En dat vind ik ZO leuk <3 Zo voelt het steeds meer alsof we echt een boek gelanceerd hebben. Wat ook wel echt zo is natuurlijk. 😀

IMG_2794

Brood bakken
Verder was ik ‘s middags druk in de weer met m’n nieuwe KitchenAid. Ik maakte vandaag hamburgerbroodjes naar een recept van Uitdekeukenvanfatima.nl en dat lukte aardig!

IMG_2392

IMG_3740
Dit recept komt vanmiddag online!

Me-time
‘s Avonds had Jan aangegeven dat ‘ie ff behoefte had aan een avondje voor zichzelf, dus ik ging lekker boven chillen en Jan beneden. Hij met een of andere gare Netflix-film, ik met het heerlijke Working Moms <3. Heerlijk avondje!

IMG_3749

Zaterdag: uitslapen als een baas
Oooooh wat heb ik zaterdag lekker uitgeslapen. Het was een drukke week geweest met veel adrenaline en nu was het tijd om te chillen. Voor het eerst sinds weken weer een weekend waarin we écht vrij waren, heerlijk! Ik sliep daadwerkelijk uit tot 12 uur, samen met Tedmans.

945DA5F5-617B-42CB-A259-2338D4C58F89

Heerlijke ijskoffie
Daarna maakte ik voor mezelf een lekker ijskoffietje. De hele week ben ik dit al aan het drinken en het is zo mega chill! 6 ijsklontjes, 1 espresso en een scheut van deze alpro-toestand. Heerlijk!

IMG_3763

‘s Middags stapten Jan en ik in de auto naar Lemmer. Het was eindelijk weer tijd om familie te zien. We hadden 4 (!) verjaardagen gemist en moesten dat nu allemaal even inhalen, haha. En dat was gezellig! Ik heb er gewoon niet één foto van gemaakt, haha.

Zondag: naar m’n favroeiete plek
Op zondag moest Jan bij een vriend helpen met klussen, dus ik had het dagje lekker voor mezelf. Ik sliep weer enorm uit en ging daarna naar m’n favoriete plek op aarde.

IMG_3801

Hallo Bloemendaal aan zee! Ik had vandaag zin in wat activiteit en fietste daarom lekker naar het strand. En activiteit kreeg ik, want mannnn wat had ik een tegenwind, pfoe.

D8B9F6EC-0AC2-4840-A5C5-A621B0DE19AA

Eenmaal op het strand bleek dat er best wel lekkere golven waren en lagen er super veel surfers in het water. Wow! Ik twijfelde steeds of de surfshops wel open mochten met Corona, maar hier lag een overduidelijk antwoord in het water. YES! Dat betekent dat ik een dezer dagen m’n wetsuit aan kan trekken en kan gaan surfen!!

IMG_3826

Lekker koken <3
Na een uurtje fietste ik weer terug naar huis. Ik maakte ff een tussenstop bij de supermarkt voor ingrediënten voor een lekker maaltje voor mezelf en stond een uur later in een heerlijk geurig huis pulled chicken met hoisin te maken. MJAM! Dat recept komt ook vanmiddag online denk ik :).

IMG_3846

IMG_3860

Verder hing ik zondagavond lekker op de bank. En dat was m’n weekend!

Vandaag is dus weer een lekker werkdagje en vanavond ga ik sporten. Dat wordt wat, want deze pussie heeft vette spierpijn van dat fietstochtje van gisteren, hahaha. Goed, ik vertel je er morgen over.

Thanks voor het lezen en ik wens je nu alvast een hele fijne week! 😀

Support your local foodblogger
Ik schreef in Corona-crisis samen met mijn vriend – die óók thuis zit te werken –  een barbecue-boek met 34 recepten. Bestel GRUWELIJK GRILLEN hier voor maar €6,95 voor jezelf óf iemand anders <3 en steun daarmee je favoriete foodblogger :D.

2 reacties op “Leo’s dagboek 15, 16 en 17 mei: eindelijk naar familie, het strand en de kantoor make-over deel 2

  • Altijd zo leuk je dagboekjes! En nog gefeliciteerd met jullie e-book ????

    Misschien nog een tip qua thuiswerken met z’n 2: zorg dat je in een andere ruimte zit. Ik hoorde dat van een vriendin als tip en wij zijn het toen ook gaan doen, en het is zo’n goede keuze geweest! Dus niet allebei in jullie thuiskantoor, maar 1 bv in de woonkamer en 1 in het kantoor (en je zou per dag kunnen afwisselen). Helpt heel erg om gewoon je eigen vibe te hebben. Voor ons groot verschil, we hebben ook allebei hele tijd zoom meetings enzo dus zoveel rustiger nu we allebei een eigen space hebben. En m’n man maakt bv best veel zooi als ie werkt (of eigenlijk altijd ????) en ik niet, dus nu is t ook duidelijk dat ik niet zeur over z’n zooi, want ik hoef er ook niet in te zitten haha.
    Mss werkt het voor jullie heel goed hoor, negeer dit advies vooral! Maar bij ons is het zo relaxt nu, ook echt leuk om dan even bij elkaar langs te lopen en bij te praten haha!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *