Leo’s dagboek 14 apr: opnames, wandelen, yoga met Teddy en een nieuwe planning

Goedemiddag leuke mensen! Het is woensdagmiddag en dus tijd voor mijn dagboek van… gister! Ik vind het wel lekker om iedere dag zo’n dagboek bij te houden. Vinden jullie het chill om te lezen? Of missen jullie de weekdagboeken? Ik ben wel benieuwd eigenlijk. Laat je het horen in een reactie?

Anyway; m’n dagboek van dinsdag dus. Gister stond in het teken van… filmopnames met PLUS, wandelen bij de Veerplas, yoga met Teddy en heerlijk koken!

Dinsdagochtend:
Ik begon m’n dag vrij vreselijk, namelijk al STOFZUIGEND. Ja mensen. We hebben hier in huis de afspraak dat we om de beurt in het weekend het hele huis stofzuigen en ik had het dit weekend nog niet gedaan, omdat we zoveel aan het kokkerellen waren en het huis dus steeds vol zooi lag. Maar ik MOEST het dus dinsdagochtend doen en het was een slecht begin van de dag. Maar… did it!

IMG_1699

En dat om 8 uur ‘s ochtends.

Een nieuwe werkweek!
Daarna was het tijd om weer vroeg te beginnen met werk. Dus ik zat weer netjes om half 9 achter m’n bureau m’n planning te maken. Heerlijk, om zo aan een nieuwe werkweek te beginnen.

IMG_1701

Filmopnames met PLUS
Om 10 uur had ik een afspraak staan. Man, dat ben ik niet meer gewend, hahaha. Ik had een Zoom meeting met een filmproductiebedrijf, iemand van PLUS en iemand van mijn reclamebureau, om een filmochtendje door te spreken. Eigenlijk zou ik opnames hebben met een heel team hier bij mij thuis, maar dat ging helaas niet door door Corona. Ik vind het wel helemaal TOF dat zowel de klant (PLUS), als het productiebedrijf (Snipsnap) als AdAlliance (mijn reclamemensen) zo flexibel waren om te organiseren dat we de draaidag wél door zouden laten gaan, maar dan met aanwijzingen via Zoom en afgeleverd materiaal. VET nice.

IMG_1704

Ik was ongeveer 2 uurtjes bezig met de meeting en de opnames en toen was het alweer tijd voor lunch :D. Ik maakte weer een tomatensalade met mozzarella en balsamico (#addict) en vergat er een foto van te nemen. Zo lekker was het dus ;-).

Na de lunch ging ik weer aan de slag. Dit keer met m’n dagboek van het lange weekend en ik stuurde er wat belangrijke mails uit.

Net toen ik op het punt stond om de rest van m’n mailbox nu eindelijk eens onder handen te nemen… belde m’n zus. VET gezellig :D. Ik kletste even met Sas en Os en Olaf en ik mis ze enoooorm. Zo veel zin om ze binnenkort weer te zien <3.

Daarna lukte het me natuurlijk niet meer om weer aan de slag te gaan. Ik bleef lekker in de woonkamer chillen met kansloze youtubefilmpjes, Netflix-serie en leesboeken. En! Ik kreeg een leuk pakketje met deze toffe illustratie:

FullSizeRender

Intense Groentebehoefte
Aan het einde van de middag zette ik de nieuwe aflevering van De eeuw van de amateur aan en ging ik lekker koken. Het afgelopen weekend hadden Jan en ik ontzettend veel vlees klaargemaakt, dus ik was er even helemaal klaar mee. Intense Groentebehoefte, noemen we dat. En dat maakte ik een heerlijk veganistisch maaltje:

IMG_1747
Check morgen om 07:00 op mijn blog wat ik klaarmaakte!

Wandelen bij de Veerplas
Na het eten was het tijd voor een wandeling. We waren er de hele dag nog niet uit geweest en de zonsondergang was wederom prachtig, dus let’s go! We stapten in de auto en reden naar de Veerplas. Ik had verwacht dat die parkeerplaats misschien dicht zou zijn, maar niets was minder waar. Het was er super rustig. Dat wil zeggen: we kwamen 1 ander stel tegen tijdens het wandelen. HEERLIJK, die rust.

IMG_1765

Yoga met Teddy
Toen we thuis kwamen, was het tijd voor ontspanning. Ik heb al zooo lang niet geyogaad (?) en miste het wel. Dus ik veranderde onze woonkamer in een yogastudio. Tafeltje weg, matje op de grond, geurkaarsen aan, licht gedimd, meditatiemuziek aan en gaan!

Jan deed ook mee en samen volgden we deze yogales. En ik vond het een top les. Echt lekker een beetje down to earth en wel écht even lekker voor je mentale gezondheid.

IMG_1779
Teddy deed ook gezellig mee

En dat was alweer dinsdag! Inmiddels is het woensdagmiddag en heb ik echt een vetttttt productieve ochtend gehad. Zó productief, dat ik eigenlijk alleen vanmiddag nog m’n mail moet doen. Ben jij ook zo benieuwd of het nu eindelijk zo ver is? XD STUUR MOTIVATIE IN DE COMMENTS!

Ik spreek je vrijdag!

Sponsor je girllll
Ja mensen, ik heb nog iets aan te smeren… Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je dat hierrrr doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan. Tja, het zijn gekke tijden dus het sponsoren van je favoriete zzp’er is helemaal niet zo’n vreemd idee :D.

Word jij nummer 40.000?
Ik heb netttt 35.000 volgers op Instagram! Volg je me daar ook? Dan laat ik wat meer zien van m’n persoonlijke leven :D. Op naar de 40K!

Meer recepten
Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog op Facebook!

18 reacties op “Leo’s dagboek 14 apr: opnames, wandelen, yoga met Teddy en een nieuwe planning

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *