Leonie’s week 6: voor het eerst naar de toko, sushi, brainstormen en een weekendje weg

Hey you! Ojee, het is vrijdag en ik heb mijn weekverslag van vorige week nog niet online gezet. Maar ik had wel een toffe week en wil toch nog een paar hoogtepuntjes met je delen. Gewoon een kort week-overzicht. En dan krijg je maandag weer gewoon die van deze week. Goed?

Mijn week 6, vorige week dus, stond in het teken van heel veel sociale activiteiten, een toffe brainstorm, allemaal concertdingen ennnn een weekendje weg. Klaar voor?

Maandag 6 feb: voor het eerst ooit naar de Toko
In m’n agenda is mijn maandag leeg, dus echt druk kun je ‘m niet noemen. Wel ging ik voor het eerst in m’n leven naar de toko en dat was GEWELDIG. Maar daar komt later nog een blog over online. Saai begin van m’n dagboek dit…

IMG_2307
IK WIL ALLES

Wel leuk nog aan maandag: Ondertussen.nl deelde een recept voor meat free monday van mij! Check hierzo!

Dinsdag: eten bij Sjefietshe
Dinsdag overdag was ik aan het werk en ’s avonds ging ik met Claartje eten bij Sjefietshe. Dat is een ceviche pop-up restaurant in Amsterdam en het is bedacht door Seger en Seger is awesome (hij doet ook de marketing voor het eeuwig toffe Jaz in the City hotel). We aten drie gangen zure vis en het was HEEL ERG LEKKER. En leuk. Chill om met Clarabella bij te praten -er waren nogal wat ontwikkelingen gaande- en heel leuk dat de pop-up in The Hoxton was. Waar ik echt fan van ben. Nice!

IMG_2348

IMG_2362

Woensdag: eten met friends
Woensdag was ik wederom overdag aan het werk. Er moest een presentatie gemaakt worden, ik had een belafspraak, moest een paar foto’s voor campagnes maken. Lekker bezig!

En het sneeuwde woensdag! Jeej! Ik hóu van sneeuw (hoewel het in februari van mij ook niet per se meer hoeft) en ging dus lekker even wandelen.

IMG_2351

’s Avonds ging ik bij friends Viv en Jorien sushi eten en ook dat was top. Heer-lijke sushi en heel veel wijn. Topdag!

IMG_2364
SUSHI!

Donderdag: foodbrainstorm in Den Haag
Donderdag ging ik samen met andere foodbloggers en ons advertentiebureau Adfactor, brainstormen over toffe campagnes. Dit was heel leuk en gezellig. En goed! We hebben zulke toffe plannen met elkaar. YES!

IMG_2373
Brainstormen met Bloggers en Broodjes

Aan het einde van de middag dronk ik nog een theetje met vriendin Yira en een cafépoes in een café op de Singel in Amsterdam met het uitzicht op een behoorlijk populaire prostituee. Kan gewoon. #Amsterdam.

’s Avonds was het weer eens tijd om alleen naar een concert te gaan. Ik had een kaartje gekocht voor Alan Walker, omdat ik zijn ene hit (Faded) heel leuk vind. Maar verder kende ik niks van ‘m. Ik ontdekte ’s middags dat het een ‘house concert’ was en vond dat al ietwat ingewikkeld, aangezien ik in m’n eentje ging en dit opeens klonk als iets waarbij ik moest dansen. In plaats van stil toekijken en niet opvallen, want hallo ik ben alleen.

IMG_2399
Nooit verwacht dat het zo druk zou zijn…

Eenmaal ter plekke (Melkweg represent!) viel het met het dansen wel mee. Maar verder viel alles tegen. Ik was per ongeluk bij een concert met alleen maar hele jonge mensen beland, die heel erg in de weer waren met Instagram-live en allemaal buiktruitjes droegen. En opeens voelde ik me ontzettend oud. Echt, dit heb ik nog nóóit meegemaakt. Jezus, ik word binnenkort al 27. Help!

Het concert was verder wel prima, maar niet heel erg fantastisch. Alan Walker is zelf ook gewoon nog niet twintig en heeft nog niet heel veel muziek. Maar wat hij heeft is wel cool en ik denk wel dat er een flinke potentie in zit. Maar goed. Na het hitje Faded ging ik naar huis. Geen hoogtepunt dit.

Vrijdag: concertkaartjes & bier
De volgende ochtend stond ik op tijd op om allemaal concertkaartjes in de wacht te slepen. Ik scoorde een kaartje voor Natalie Imbruglia (jaja, die van Torn)(en ja dat is ook het enige nummer dat ik van haar ken)(oké ook Shiver, die is ook tof) en ’s middags lukte het gewoon om een kaartje voor John Mayer te kopen. YES! Via een kijker van Snapchat die me hielp aan haar kaartje. SUPER THANKS! Ik ga naar John <3.

IMG_2412
Ellende.

Verder moest ik vrijdag m’n koffer inpakken voor het srprs.me tripje dat ik dit weekend ging maken én dook ik met Layla de kroeg in voor speciaalbiertjes bij café Troost. Dit is geen goede zin, maar dat maakt niet uit. BIER. Lekker.

IMG_2423
Bier en bijzonder lekkere flammkuchen bij Troost Westerpark

Zaterdag & Zondag: met srprs.me naar bestemming onbekend
Zaterdag en zondag ging ik dan met Marte (t/m dinsdag) op reis met srprs.me. We maakten een roadtrip naar bestemming onbekend en je kunt in deze vlog checken hoe dat was.

IMG_2430

Zo, dat was mijn week 6. Week 7 is tot nu toe ook al vrij vermakelijk, maar daar ga ik je maandag meer over vertellen. Tot dan!

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboek nodig. Mijn eerste boek is momenteel uitverkocht, maar je kunt deel 2 hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a..

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | SNAPCHAT. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboeken, let me know @Lterveld #gewoonwateenstudentjesavondseet. Like!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *