Leonie’s week 30: voorbereiden op JAPAN!

Hoi allemaal! Groetjes uit TOKIO! Jaja, ik zit met Jan aan de andere kant van de wereld en het is hier GEWELDIG.

En hoewel het hier natuurlijk een compleet andere wereld is, is het toch ook gewoon maandag en dus tijd voor mijn wekelijkse dagboek. Maar wel even een korte variant, want ik ben veel te lekker vakantie aan het vieren.

De afgelopen week stond in het teken van heel veel sporten, de laatste voorbereidingen voor vakantie, filmen met de Cityguys, een nieuwe fiets (en een gestolen fiets) en meer! Klaar voor het hele verhaal? Let’s go!

Maandag: thuiswerkdag
Ik begin kort en niet zo krachtig; maandag was ik net terug van Welcome to the Village en dat betekende een hele dag in joggingpak thuiswerken. Heerlijk!

IMG_8723
Thuiswerkdag!

‘s Avonds kwam ik nog heel even buiten voor een sportsessie met Lara in het Vondelpark en daarna ging ik weer lekker naar huis. Bank. Game of Thrones. Bijkomen <3.

Dinsdag:
Dinsdag was chaos. Ik begon met een toffe meeting met Heinz in The Hoxton, ging ‘s middags filmen met twee hele brakke Cityguys (die video komt 11 augustus online), belde met de radio voor een item over cocktails en trakteerde mezelf in de middag op een massage.

SENY6852
Meet Roger en JP van cityguys.nl

‘s Avonds ging ik eindelijk weer een naar Bodybalance – heerlijk- en daarna door naar de Jordaan om te schilderen in het nieuwe huis van vriendin Amber <3. Wat een dag!

IMG_8768

Woensdag:
Woensdagochtend werd ik door Funx gebeld om óók te kletsen over cocktails op de radio (kennelijk weet ik daar tegenwoordig ook alles van) en daarna begon een compleet intense dag: ik fietste van Amsterdam West (pakketje afleveren) naar Centrum (kleding van covershoot ruilen) naar Noord (internationaal rijbewijs halen), naar de Bijlmer (backpack kopen) naar Centrum (chillbroek voor vakantie kopen) naar West (spullen thuis droppen) naar Vondelpark (sporten met Laura) naar Haarlem (Housewarming Mikki). Om half 1 ‘s nachts was ik thuis.

IMG_8795
Hele dag onderweg!

Oh, en in de tussentijd werd ook nog m’n fiets gejat. Wat. Een. Dag.

Donderdag:
Donderdagochtend had ik bedacht dat ik nog wel even een rondje kon gaan hardlopen – omdat dat laatst opeens zo goed was gegaan-, maar dit bleek het allerslechtste idee op aarde. Ga nooit, maar dan ook nóóit hardlopen als je brak bent. Mijn god.

Na het ‘hardlopen’ haalde ik m’n een week eerder gewonnen fiets op bij een fietsenmaker in Amsterdam en daarna begon De Grote Schoonmaak. M’n huis was echt complete chaos en dat moest even opgeruimd worden voordat ik vrijdag in het vliegtuig zou stappen. En ik moest m’n tas nog inpakken.

Mooi dagje zo.

Vrijdag t/m Zondag:
En toen was het vrijdag en was ik klaar voor vakantie. Om 11 uur was ik op Schiphol – 3 uur te vroeg en alles liep op rolletjes, dus écht 3 uur te vroeg- en om 3 uur ‘s middags ging ik de lucht in. Op naar Tokio!

Er komt van m’n reis natuurlijk nog een verslag online. Misschien zelfs een reisvlog. Maar ik kan je vast vertellen dat we Japan GEWELDIG vinden. We hebben nu de zaterdag, zondag en maandag doorgebracht in Tokio en zijn as we speak onderweg naar Kyoto. Wat een vette trip.

Schermafbeelding 2017-08-01 om 04.09.51

Schermafbeelding 2017-08-01 om 04.11.50
Groetjes uit Tokio!

Ik weet niet zeker of ik er volgende week ben met een weekverslag, wanttttt ik ben echt wel behoorlijk keihard vakantie aan het vieren en dat vind ik even best wel heel prima. Snappen jullie wel toch?

TOT SNEL! 😀

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 26.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 12.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a.

 

5 reacties op “Leonie’s week 30: voorbereiden op JAPAN!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *