Leonie’s week 26: Live op tv koken, eten met foodbloggers & chillen op terrasjes!

Vrienden! Wat een week was week 26! Voor het eerst sinds tijden streek ik weer neer op terrasjes, ik was live op televisie aan het koken, had een interview, at verrukkelijk met medebloggers en ontmoette duizend YouTube-sterren! Wát een week. Het is niet voor niets zondagavond kwart voor 12 dat ik begin met het uitschrijven van mijn dagboek van de afgelopen week. Zo veel drukte: ik heb weer een beetje het gevoel dat ik leef. Benieuwd naar de avonturen van nog steeds dat zelfde meisje met nog steeds dat been in een brace (nog 2 dagen!!)? Lees dan vooral even verder :).


Maandag Maandagavond had ik geen plannen. Maar dat betekent uiteraard niet dat ik het niet druk had: ik schreef advertorials, deed een enorme afwas en maakte vast lunch klaar voor de volgende dag op werk. Prima begin van de week!

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 22 Jun 2015 om 11:52 PDT


Dinsdag
Dinsdag had ik na werk een beetje haast om thuis te komen. Om 8 uur moest ik bij Café Zurich zijn voor een interview voor het magazine van een supermarkt, dat in het najaar in de winkels ligt. We (vooral ik) kletsten heel gezellig en in een uurtje stond alles op papier. Vet leuk! Als ik eenmaal begin met praten over hoe mijn blog groot is geworden, nou, dan hou ik niet meer op. En ik vind het iedere keer weer zo leuk om te vertellen :D. Dus, leuke avond!


Woensdag
Woensdag was dan ook weer een toffe dag. Ik sloot de werkdag bij Vrouwen.nl af met een hele toffe meeting om 5 uur, waar ik gewoon energie van kreeg. Nou; als je een meeting hebt om 5 uur ’s middags en je krijgt er energie van, dan gaat er iets goed. Lijkt mij. Dus jeej! ’s Avonds had ik wederom een avondje voor mezelf. En dat was nodig, want er moest weer vanalles geregeld worden voor mijn blog. Ik antwoordde mails, zocht wat BTW-zaken uit en bereidde me vast voor voor aanstaande zaterdag, dan zou ik namelijk live op televisie gaan koken. Een uur lang!

Donderdag Omdat het donderdag echt heerlijk weer was, besloten friend Marte en ik dat het tijd was voor een terras. De regelmatige lezer weet inmiddels dat dit echt een uitdaging is in mijn huidige toestand (met een gestrekt been in een brace, 1.83m zijn en dus 1. je been niet kunnen strekken, 2. nergens trap kunnen lopen en 3. nergens op een toilet passen zonder de deur open). Al deze issues zorgden ervoor dat Partiepants en ik neerstreken bij Du Cap: een groot terras op de Bilderdijkstraat. Ook friend Yira sloot aan. En man, wat heerlijk: dit was voor het eerst in vier weken dat ik weer eens op het terras zat. niet thuis, gewoon even buiten de deur.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 25 Jun 2015 om 9:58 PDT

We dronken gruwelijk heerlijke rosé en aten prima. Toevallig bestelden we alledrie de ravioli, maar we kregen niet de ravioli zoals hij op de kaart stond. Overigens was de bediening ook niet echt fantastisch, dus ik zou Du Cap niet enorm aanraden als goed restaurantje om in het zonnetje te eten. Overigens was met de zon dan weer niks mis: het terras is echt heeeeel goed daar. Dus, chillheid, maar geen goed eten/bediening.

Vrijdag Vrijdag was het natuurlijk al weer weekend voor me, woehoeeee! Ik ging ’s ochtends eerst even langs de apotheek, maar omdat het zo’n klus is om mezelf te vervoeren, was ik daar uiteindelijk om 12 uur pas klaar. Daarna meteen naar huis om de tosti-video op te nemen!

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 26 Jun 2015 om 2:36 PDTIk maakte een tosti klaar met beleg van een appeltaart: appel, kaneel, suiker en rozijnen. En dit was een gruwelijkfantastischamazingsucces. Echt héél lekker. Heb je de video al gezien?

’s Middags werkte ik nog wat voor mijn blog (lees: pakte ik een H&M bestelling uit en stond ik de hele middag kleren te passen) en ’s avonds ging ik eten met foodblogvriendinnen Ianna en Sofie. We aten bij The Lobby en man, wat is dat een aanrader. Ik schreef er al uitgebreid over in deze blogpost.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 26 Jun 2015 om 11:53 PDT


Zaterdag
Op zaterdag was ik druk bezig met de televisieshow waar ik ’s avonds live in zou verschijnen. Het was warm, ik had net vijfhonderd nieuwe kleren, dus de grote vraag was: WAT TREK IK AAN? Daar heb ik ongeveer de hele ochtend over nagedacht. Uiteindelijk vond ik iets, moest ik me veel te veel haasten (wat is er echt gebeurd tussen half 12 en 1 uur?!), omdat ik om half 3 in de Endemol studio moest zijn. 


Om 3 uur begonnen de repetities en werd de hele show van begin tot het einde doorgelopen. Ik zou gaan koken, een uur lang, in het televisieprogramma Makerschannel Playground, dat wordt uitgezonden op Fox. Kijk het hier terug! Ik maakte drie soorten hamburgers: Mexicaanse chorizoburgers, Italiaanse burgers in parmaham en mijn beroemde hartaanvalhamburger. En ik vond de ervaring héél tof: tof om te zien dat er zo’n groot team achter zo’n productie zit, tof om te werken met andere YouTubers (ik voelde me oud!) en Eddy Zoey is ook echt een leuke vent. Dus, jeej: Endemol: bedankt voor deze ervaring!

Zondag Zondag deed ik dan voor het eerst sinds tijden weer eens zelf boodschappen. Ik moest wel, want mijn roommate was niet thuis en het wc papier was op. Haha, niet handig. Ik strompelde dus op één kruk richting de Dirk en ach, dat ging best. Langzaam, vermoeiend en niet echt heel goed voor mn humeur, maar ik kan tenminste weer toiletteren. Awesome.


’s Middags kwam foodblogfriend Claartje langs bij me om te starten met een nieuw filmproject dat zij heeft verzonnen. Maar eerst moesten we uitgebreid bijpraten, want Claar is net terug uit New Yorkkkkkkk! Dus, uiteindelijk hadden we nog een uurtje om te filmen en dat was LEUK. Hahaha! Binnenkort verschijnen de video’s op mijn en haar kanaal, dus check dat vooral!Daarna moest ik me haasten richting Westerpark voor een dinnerdate met Kelly, een meisje dat ik al zeker drie jaar niet had gezien. We kennen elkaar van onze ex-vriendjes, die bevriend zijn. En nooit eerder hadden we met z’n 2en afgesproken, maar het leek ons leuk, dus why not? We aten een hapje bij het Westergasterras en dat was leuk! Het eten was alleen niet fantastisch en de bediening was echt heel heel heel slecht. Sorry Westergasterras, normaal ben ik fan van jullie, maar vandaag was het echt ruk. Evengoed hadden we een gezellige avond, dus uiteindelijk maakte het niet echt uit :).

Daarna terug in de Uber naar huis en nu ben ik thuis en is het veel te laat. Eigenlijk zou ik mijn lunch voor morgen nog klaar moeten maken, maar ik denk dat ik dat morgenvroeg maar ga doen.

De komende week ben ik trouwens ook weer een bezig bijtje: maandag doe ik niets, dinsdag heb ik een afspraak in het ziekenhuis voor mijn knie (DUIM VOOR ME DAT DAT DING ER AF MAG, DAT ALLES WEER GOED IS EN DAT IK WOENSDAG WEER KAN FIETSEN)(ik weet dat dit geeN realistische gedachte is), woensdag heb ik een verjaardag óf een première waar ik heel graag bij wil zijn (Magic Mike, hallo), donderdag is er een borrel van werk, vrijdag heb ik een toffe blogafspraak en ga ik naar PITCH! Zaterdag ga ik naar Nijmegen voor Mumford & Sons en zondag lig ik de hele dag in bed. Sorry Marte, ik denk dat ik het niet red om zondag nog naar het festival in Rotterdam te gaan. Ik denk dat ik dan stuk ben.

TOT LATER!

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij dagelijks via INSTAGRAM | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Eén reactie op “Leonie’s week 26: Live op tv koken, eten met foodbloggers & chillen op terrasjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *