Leonie’s week 25 & 26: gratis vakantie naar Curacao, heel veel campagnes, naar HAMBURG voor een concert en meer <3

Hallo leuke mensen! Daar ben ik weer! Helemaal terug van Curacao en heel erg chill en uitgerust. WAT HEERLIJK!

Vorige week ben ik in alle eerlijkheid totáál vergeten om mijn weekdagboek te schrijven, omdat ik letterlijk niet meer wist welke dag het wanneer was, hoe laat het in Nederland was en gewoon totaal in vakantiestemming zat. Op Curacao dus. En dat terwijl ik op persreis was.

In dit weekdagboek praat ik je bij over mijn afgelopen twee weken. En dat waren echt twee ge-wel-di-ge weken. Dus ik heb zin om je er over te vertellen. En dat ga ik weer even in hoogtepunten en dieptepunten doen. Hoewel ik nog geen dieptepunten kan bedenken, maar wie weet… Klaar voor? Let’s go!

Juniors-reünie <3
De dinsdag voordat ik naar Curacao vertrok stond er in mijn agenda dat ik een juniors-reünie zou hebben. Dit is een date met vier vrienden van de tijd dat we allemaal nog bij DeLaMar werkten en we gingen borrelen bij Bosco. VET gezellig! En een heerlijke borrelplank opgepeuzeld <3. Top avond!

Borrelen bij Bosco!
Borrelen bij Bosco!

Heel veel campagnes
De rest van de dagen voor vertrek naar Curacao stonden vooral in het teken van heel veel campagnes. Ik heb momenteel veel betaalde opdrachten en dat is echt heerlijk voor de business, maar wel een uitdaging met zo’n volle agenda. Ik kom bijna niet toe aan het onbetaalde werk (zoals recepten uitschrijven of social media inplannen) en dat vind ik wel een klein beetje jammer. Maar goed, er moet ook geld binnenkomen. Helemaal als ik zo veel op reis ben.

Werken aan advertorials!
Werken aan advertorials!

Voor het eerst weer werken in de tuin <3
Wél heerlijk ook aan de week voor Curacao vond ik dat ik eindelijk weer kon werken vanuit de voortuin. ZO NICE! Het was echt zulk lekker weer en ik vertel je: ik ga hier echt heel heel heel erg goed op. Wat lekker!

Chillen in de voortuin met EINDELIJK WEER VIJGEN en water uit m'n nieuwe waterkan van Hay
Chillen in de voortuin met EINDELIJK WEER VIJGEN en water uit m’n nieuwe waterkan van Hay

IJS
En bij dat lekkere weer hoort ijs. Bij ons om de hoek zit een IJscuypje en het is er iedere avond stervensdruk. Maar goed; iedereen heeft natuurlijk het geniale idee om nog ff een wandelingetje te maken na het avondeten en dan tegelijkertijd even een ijsje te scoren. Zo ook Jan en ik. Heel veel avonden in de week. 😀

Er zijn meer mensen het het goede idee om ijs te halen na het eten..
Er zijn meer mensen het het goede idee om ijs te halen na het eten..
IJS
IJS! En op de een of andere manier weigert mijn site om deze foto om te draaien.

Op naar Curacao
En toen was het vrijdag en was het tijd om naar Curacao te vertrekken! Ik was uitgenodigd door een pr-bureau uit Nederland om een groep bloggers voor te stellen om samen mee naar Curacao te gaan, onder het mom “vriendinnentrip” en daar dan content te gaan maken.

Op vrijdagmiddag meette ik Jenny (Jennyalvares.com), Lisa (Lisa Kolster op YouTube), Danique (Travelgirls.nl) en Evelien (van de organisatie) op Schiphol en stapten we in het vliegtuig naar Curacao.

Op naar Curacao!
Op naar Curacao!

Het eerste dieptepunt van deze week? JEZUS, ik heb het nog nooit ZO druk meegemaakt op Schiphol. Ik heb – let goed op en heb medelijden (nee dat laatste niet want ik moet überhaupt blij zijn dat ik zo veel mag en kan reizen voor gratis maar dat ter zijde) – ik heb in de rij gestaan voordat we in de rij mochten voor het bagage afleveren. Ik heb in de rij gestaan voor het bagage afleveren. Ik heb in de rij gestaan voor de poortjes naar de rij voor de rij van de tassencontrole. Ik heb in de rij gestaan voor de rij voor de tassencontrole. Ik heb in de rij gestaan voor de tassencontrole. Ik heb in de rij gestaan voor de paspoortcontrole. En toen was ik er na een krappe 2 uur, doorheen. Mensen: kom op tijd als je via Schiphol vliegt. Maar! Om 2 uur zaten we in het vliegtuig en begonnen we aan een nieuws persreisje.

Kijk dan hoe druk! Dit is een rij vóór de trap naar boven waar je nog in de rij moet staan voor de tassencontrole. Insane!
Kijk dan hoe druk! Dit is een rij vóór de trap naar boven waar je nog in de rij moet staan voor de tassencontrole. Insane! WAAROM STAAT DEZE FOTO OOK OP Z’N KOP EN KAN IK HET NIET AANPASSEN.

Voor het eerst een persreisje dat voelt als vakantie <3
Absolúút hoogtepunt van mijn afgelopen twee weken was natuurlijk het reisje naar Curacao. Natuurlijk omdat reizen überhaupt geweldig is, maar vooral omdat dit persreisje voor het eerst ooit echt aanvoelde alsof ik op vakantie was.

We waren met vijf meiden, het was super gezellig, er was een super vrij programma met hele toffe dingen in het programma, maar ook heel veel vrije tijd, we hadden geen gids of begeleiding mee, behalve Evelien van het pr-bureau en dat was echt een topper. Al met al voelde deze trip écht als een vriendinnenvakantie en helemaal niet als perstrip om content te maken. Terwijl ik wel héél veel content heb verzameld.

Ik ga natuurlijk nog een uitgebreide blog schrijven over Curacao en alle tips die ik voor je heb als je ooit ook naar Curacao gaat. En er komt nog een reisvlog! Maar ik praat je ook nu alvast graag bij over wat we allemaal hebben gedaan. Een soort van beknopt.

We landen op vrijdagmiddag en hebben toen lekker op het strand avndgegeten. Voedjes in het zand en meteen een ultiem vakantiegevoel.

Chillen op het strand & een stadstour
Op zaterdag begonnen we het programma met vrije tijd en die hebben we ingevuld bij een heerlijke strandtent met een infinity pool. ZO HEERLIJK!

Hallo infinity pool!
Hallo infinity pool!
Strandleven <3
Strandleven <3

In de middag vertrokken we richting Willemstad voor een stadstour waarbij we alle street art gingen bekijken. Normaal vind ik stadstours altijd tergend saai (iig na een kwartier), maar dit was echt super interessant en we hebben echt prachtige muurschilderingen gezien in Willemstad! VET!

Super mooie street art in Willemstad
Super mooie street art in Willemstad

’s Avonds zijn we naar een foodfestival geweest in Willemstad en ook dat vond ik echt fan-tas-tisch. We hadden super veel muntjes gekregen om uit te geven op dit festival en hebben ons echt tonnetjerond gegeten. Een soort Rollende Keukens, maar dan in het avondzonnetje in Willemstad. Living the good life! 😀

Groepsfoto op het foodfestival
Groepsfoto op het foodfestival
Vet heerlijk wijntje <3
Vet heerlijk wijntje <3

Supyoga & chillen met varkens
Op zondag hadden we een lesje Supyoga op de planning staan en dit was -denk ik- mijn favoriete onderdeel van deze trip. We kregen les van Liberty Suares (een bekende instagrammer) en het was echt fantastisch. Het ging ook echt super goed en ik kwam helemaal uitgerust uit de les. ZO geweldig vond ik dit!

Hoofdstand op een wiebelende plank, DID IT!
Hoofdstand op een wiebelende plank, DID IT!
SUP yoga ging echt zo goed! :D
SUP yoga ging echt zo goed! 😀
Supyoga met Jenny!
Supyoga met Jenny!

Daarna reden we door naar een strandje waar we schildpadden hebben gezien en daarna reden we door voor een vrije middag op een strand waar ook twee varkens leven. Zo gezellig <3.

Wat een schatje!
Wat een schatje!

Zoals gezegd; het uitgebreide verslag met alle namen van deze plekken volgt nog!

Op naar Klein Curacao!
Op maandag zijn we naar Klein Curacao geweest. Dit is een klein onbewoond eiland voor de kust van Curacao, maar het is nog een behoorlijk eindje varen.

Onderweg naar Klein Curacao!
Onderweg naar Klein Curacao!

Van te voren was ik echt ontzettend bang gemaakt door heel veel volgers op Instagram met horrorverhalen over de boottocht (kotsen, misselijkheid en erger haha) maar ik vond het zelf heel erg meevallen. Ja, de golfen waren hoog en de zee was wild, maar zo lang je naar de horizon blijft kijken, ging bij ons iig alles goed. Nice!

En dan kom je na 2 uur varen aan op Klein Curacao en dat is echt het paradijs! We hebben hier gesnorkeld met schildpadden, gechillt in de netten van onze catamaran, lekker in de zon gelegen, gezwommen, over het witte strand gelopen. Het was echt het paradijs en ik vond het fantastisch!

Snorkelen met schildpadden :D
Snorkelen met schildpadden 😀
Flink aan het Instagrammen op de boot, maar wat wil je met zo'n omgeving?
Flink aan het Instagrammen op de boot, maar wat wil je met zo’n omgeving?
Feestje op de terugweg op de boot :D
Feestje op de terugweg op de boot 😀

Nóg een dagje bootvaren
Ook onze dinsdag stond helemaal in het teken van bootje varen. We hebben de hele dag op een bootje gezeten met privé kapitein Luuk en hij heeft ons naar allerlei mooie plekjes op Curacao gevaren, vooral in de buurt van de Spaanse wateren. Wat heerlijk dit! We hadden uitgebreid de tijd om te kletsen op de boot, om te snorkelen, om biertjes te drinken, aan boord te barbecuen, heel veel instagramfoto’s te schieten. Echt, wat een topdag weer! 😀

Als we ff niet aan het Instagrammen zijn, maar wel lekker aan het eten <3
Als we ff niet aan het Instagrammen zijn, maar wel lekker aan het eten <3
Instagramfotoooo op de boot
Instagramfotoooo op de boot
Snorkelen bij een scheepswrak. Heel cool, want er zwemmen hier super veel mooie visjes!
Snorkelen bij een scheepswrak. Heel cool, want er zwemmen hier super veel mooie visjes!

Avontuur! Let’s quad!
Op woensdag was onze dag iets avontuurlijker. Al om 9 uur ’s ochtends moesten we ons melden bij een avonturencentrum waar we quads kregen om over het eiland te sjezen. SUPER VET! Samen met Jenny deelde ik een quad en om de beurt sjeesden we een stuk over het eiland. Over de gewone wegen én door de natuur. Dit was echt een hele vette ervaring en het duurde de hele dag :D.

Let's quad!
Let’s quad!
Ziet er super stoer uit, dat quad rijden. Op Instagram. Maar check vooral ook even de volgende foto.
Ziet er super stoer uit, dat quad rijden. Op Instagram. Maar check vooral ook even de volgende foto.
Ik zit op een quad alsof het een scootmobiel is HAHA
Ik zit op een quad alsof het een scootmobiel is HAHA

Aan het einde van de dag spoelden we ons lekker af in de zee (je wordt super vies van dat quadrijden) en daarna gingen we terug naar het hotel. ’s Avonds aten we in Willemstad bij de Gouveneur en dat was echt heeeel erg tof. Maar ik heb sowieso echt zo veel toffe restaurants bezocht; daar ga ik apart nog een blog over schrijven!

De laatste dag…
Donderdag was onze laatste dag in Curacao. Jen en ik begonnen bij het ontbijt met een Mimosa, want: waarom niet? ;-). We zouden pas ’s avonds laat terug vliegen naar Amsterdam en dus konden we vandaag nog heerlijk wat dingen doen.

Mimooosaaaa!
Mimooosaaaa!

Voor de ochtend stond een kookworkshop in ons programma en daar had ik niet zo heel veel zin in, omdat ik het wel ff prima vond om lekker te chillen. Maar toen we eenmaal op de locatie waren en de kokkin ontmoeten, was ik helemaal om. Wat een ge-wel-di-ge kookworkshop was dit. ZO ontzettend leuk en we hebben ZO lekker geluncht. Echt: dikke aanrader! (Ik vertel in het andere verslag hoe en wat!).

Dit was het eindresultaat van de kookworkshop. Heerlijk!
Dit was het eindresultaat van de kookworkshop. Heerlijk!
Ceviche van tonijn gemaakt door Jenny & mij tijdens de kookworkshop!
Ceviche van tonijn gemaakt door Jenny & mij tijdens de kookworkshop!

In de middag hadden we dan nog lekker wat vrije tijd en reden we naar een strandje in de buurt. Dit zou een lekker rustig strandje zijn (niet zo toeristisch), dus dat leek ons wel wat.

Nou, we lagen nog geen halfuur, of er loopt een bus leeg met ALLEMAAL LEKKERE MANNEN. Of nou ja; jongens. Wat bleek? Er was een soort trainingskamp voor Nederlandse jongens van defensie hier op Curacao en ze gingen met z’n allen een feestje vieren op ons rustige strandje, hahaha. Hilarisch! We hebben echt onze ogen uitgekeken (deze jongens hadden allemaal echt een lijf waar je u tegen zegt, maar ze waren echt hartstikke jong) en het was echt een hilarische situatie. We hebben nog een uurtje op het strand gechillt en zijn toen terug gegaan naar het hotel, om vervolgens door te gaan naar het vliegveld en terug te vliegen naar Amsterdam.

Laatste uurtjes op het strand
Laatste uurtjes op het strand

Back in Holland, let’s go to the beach!
Op vrijdagmiddag landden we in Amsterdam en het was súper lekker weer. Bovendien had ik de hele nacht in het vliegtuig geslapen (ca-ching!) en kwam ik dus lekker uitgerust terug van ‘vakantie’.

Jan stopte vandaag vroeg met werken en om een uurtje of 5 zaten we in de auto richting het strand! Ik had zo veel strand gezien de afgelopen dagen en had er helemaal nog geen genoeg van. En dus gingen we lekker een hapje eten in Bloemendaal! Beste plek om bij te kletsen nadat we elkaar een week niet hadden gezien :D.

Vét lekker gegeten bij een standtent op Bloemendaal
Vét lekker gegeten bij een standtent op Bloemendaal
Beetje teveel rose gedronken
Beetje teveel rose gedronken

Ennnn op naar HAMBURG
En toen was het zaterdag en stond het volgende tripje alweer op de planning. Jan en ik leenden een auto van Nissan (en niet zomaar een; een nieuwe Nissan Qashqai met intelligente cruise control er in en dat was echt zooooo chill; de auto geeft dan zelf gas, stuurt zelf en remt zelf; zo bizar en zó chill) en in 5,5 uur reden we naar… Hamburg!

Roadtripping!
Roadtripping! PS: ik snap echt niet waarom ik m’n foto’s niet gedraaid krijg.
Schnitzels vreten voor het leven!
Schnitzels vreten voor het leven!
Drankjes drinken bij Strand Pauli in Hamburg. Vet leuke tent!
Drankjes drinken bij Strand Pauli in Hamburg. Vet leuke tent!

We gingen niet een weekendje weg en van de leuke stad die Hamburg schijnt te zijn heb ik helemaal niets gezien, maar dat vonden we allebei heelmaal prima. We waren in Hamburg voor maar één ding: het concert van Billy JOEL!

Weet je nog dat ik vorig jaar in New York naar zijn concert zou gaan en dat het toen niet doorging omdat de oude man ziek was en ik echt totaal heart broken was omdat ik hem zó graag live wilde zien en ik dacht dat dit misschien nooit meer het geval zou zijn? Nou, de beste man kwam opeens naar Europa voor drie optredens en ik MOEST erbij zijn. En dus scoorde ik héle dure tickets, reden we 10 uur om er te komen (en kostte dat ook klauwen met geld), moesten we een hotelovernachting regelen (teringduur) én even in Hamburg ons vermaken (ook niet goedkoop), maar allemaal om Billy Joel samen met een stuk of 30.000 andere mensen, live te kunnen zien in het Volksparkstadion. En het was het totally worth.

BILLY!
BILLY!

Hij heeft 2 uur lang gespeeld en alleen maar hits gespeeld. We kenden niet alles, maar hij speelde in ieder geval Piano Man, Uptown Girls (die later gecoverd werd door Westlive ofzo), She’s always a woman en een van mijn favoriete nummers: Vienna. En bij die laatste heb ik echt zó hard zitten huilen :D. Ik vond het zooooo bijzonder om dit mee te maken; deze klassiekers gewoon horen van de man zelf en mee zingen met duizenden andere mensen <3. Zo vet! En dan ook nog dit alles beleven met de man met wie ik het allemaal het allerliefste beleef. ZOOOOO FANTASTISCH!

Twee zielsgelukkige mensen bij Billy Joel in Hamburg
Twee zielsgelukkige mensen bij Billy Joel in Hamburg
En 's nachts had ik honger en was het tijd voor curryworst.
En ’s nachts had ik honger en was het tijd voor curryworst.

Op huus an!
En toen was het zondag en was het tijd om naar huis te gaan.

Ontbijten bij Strand Pauli. Ook een aanrader!
Ontbijten bij Strand Pauli. Ook een aanrader!

We reden in heel veel uur terug naar Amsterdam en namen een lekkere omweg waarbij we nog midden in de Duitse natuur asperges hebben zitten lunchen. Wat heerlijk! Gewoon een beetje van de snelweg af gaan en rondrijden in knullige dorpen totdat je iets ziet wat je beter wil bekijken. Echt nice!

Schnitzels met asperges en heerlijke Hollandaise saus in the middle of Duitsland!
Schnitzels met asperges en heerlijke Hollandaise saus in the middle of Duitsland!

Rond een uur of 8 ’s avonds waren we weer thuis en met McDonald’s op de bank en voetbal op tv sloten we onze week af. Wat een TOP weken waren dit 😀

McD!
McD! PPS: I give up. Kennelijk moeten deze foto’s op de kop dit keer.

Inmiddels is het dus alweer woensdag in de nieuwe week. Ik heb de komende tijd geen intercontinentale reizen meer op de planning staan en dat vind ik voor nu even ontzettend heerlijk. Wel op de planning de komende tijd? Heel veel festivals en muziekdingen! We begonnen met Billy Joel en volgende week ga ik weer naar Duitsland voor MELT. Daarna is natuurlijk Welcome to the Village en Lowlaaaands. En pas daarna ga ik weer naar het buitenland <3. Prima 😀 Hoewel ik nog wel een mini persreisje misschien heb: ik mag naar Italië op yogaretreat voor 5 dagen, maar moet wel m’n ticket a €250 zelf betalen. Zou ik het doen of niet? DILEMMA! HELP in de comments!

Mijn huidige week staat vooral in het teken van hard werken aan campagnes die lopen en de draad weer een beetje op proberen te pakken. Maar tegelijkertijd is het heel erg lekker weer en heb ik zo’n zin om met een lichtroze rose in de tuin er van te genieten :D. Dus het zal een combinatie worden/zijn van beide.

Anyway; Jij leest erover in mijn dagboek van volgende week. Ik spreek je dan! 😀

Hé, laat eens wat van je horen?
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

4 reacties op “Leonie’s week 25 & 26: gratis vakantie naar Curacao, heel veel campagnes, naar HAMBURG voor een concert en meer <3

  • Suzanne zegt:

    Zooooooo vet al die tripjes! Living the dream life. En yoga retreat: ik zeg doen! Yoga retreats zijn meestal echt teringgg duur, dus alleen 250.- voor een ticket is dan nog best oké denk ik haha. En anders laat je gewoon één van je afstuderende lezer-studentjes gaan (aka: mij. kies mij!) die desperate een yoga retreat nodig heeft en daarna een kneiter goed stuk voor je blog schrijft haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *