Leonie test: Iced Fruit Smoothie Bosvruchten van McDonald’s

Gesponsord – Hoi allemaal! Onlangs werd ik door McDonald’s gevraagd om een nieuw product te testen. Op film. Awesome! Ik ben vet fan van McDonald’s en een behoorlijk trouwe klant, dus kom maar op met dat nieuwe product.

Het ging om een Iced Fruit Smoothie, in de nieuwe (tijdelijke!) smaak Bosvruchten. Maar als je mij naar de McDonald’s stuurt voor een drankje, kom ik natuurlijk niet alléén met een drankje thuis…

Check in de video hoe ik de nieuwe smoothie vind en hoe ik een heerlijke McDonald’s maaltijd weg zit te kanen, haha.

De Iced Fruit Smoothie Bosvruchten is dus een verfrissend drankje van een fruitmix (aardbei, braam en blauwe bes) met crushed ice. Verder wordt er niets aan toegevoegd. Goed om te (w)eten is dat de Iced Fruit Smoothie in de smaak Bosvruchten maar tijdelijk verkrijgbaar is. Je moet ‘m dus snel halen, als jij ‘m ook wil proberen. Oh en hij kost €2,50 voor een small (die had ik in de video) of €2,75 voor medium. Naast de smaak Bosvruchten heeft McDonald’s ook nog Aardbei&Banaan en Mango&Ananas, die zijn beide wél vast in het assortiment.

Ik vond de Iced Fruit Smoothie Bosvruchten veel lekkerder dan ik had verwacht, maar dat zie je in de video wel! Dus, check de video.

IMG_2740

Dus als ik in het vervolg naar de McDonald’s ga voor mijn standaard bestelling (hamburger, 2×6 Chicken McNuggets, zoetzure saus en Franse Frietjes met fritessaus), dan neem ik ook ff zo’n Iced Fruit Smoothie mee.

Ik ben benieuwd wat jij er van vindt. Laat je het weten in een reactie onder de video? En ik ben ook razend benieuwd of jij ook altijd hetzelfde haalt bij McDonald’s… Of ben ik de enige die dit doet? 😉

WIST JE DAT…
Ik een kookboek heb uitgebracht? Al meer dan 8500 mensen kochten het boek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

11 reacties op “Leonie test: Iced Fruit Smoothie Bosvruchten van McDonald’s

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *