Kipspiesjes met ananas, paprika en ui, met aardappelchips en salade

Goedenavond! Vandaag maakte ik kipspiesjes met daarbij aardappelchips en salade van komkommer en tomaat. En het was heerlijk.

Aan een satéstokje rijg je kipfilet, rode paprika, rode ui en ananas. Beetje zout en peper erover en 10 minuutjes bakken in de koekenpan. De aardappelchips maak je door aardappels te schillen en in hele dunne plakjes te snijden. Deze besprenkel je met olijfolie en bestrooi je met zeezout. Verdelen over een bakplaat met bakpapier en 25 minuten op 200C in de oven. Bij de kipspiesjes at ik dan nog citroenmayonaise (die je maakt door citroensap aan mayo toe te voegen).

Het was echt super lekker en zag er ook heel kleurrijk uit:) Woehoe!

Of ik morgen ga bloggen, weet ik nog niet zeker. ‘s Middags ga ik high tea’en, dus ik zou wel eens vol kunnen zitten rond etenstijd. Maar, dat zullen jullie morgen wel zien;)

Byebye

Eén reactie op “Kipspiesjes met ananas, paprika en ui, met aardappelchips en salade

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *