Kipburger met guacamole en tomaat/paprika-prutje tussen een wrap

Goedenavond! gisteravond wist ik eeeeecht even niet wat ik wilde eten. Ik wilde wel ies leuks maken en niet vega, maar ik had echt zin in de meest uiteenlopende dingen. Uiteindelijk ben ik iets grappigs gaan klaarmaken, wat heel goed bleek te smaken! Ik maakte wraps met kipburger, tomaten/paprika-tapenade en guacamole.

Nodig voor één persoon: 2 grote wraps – 2 kipburgers – 1/2 rode paprika – 1/2 tomaat – 4 zongedroogde tomaatjes – 1 avocado – 1 kleine teen knoflook – 1 goeie theelepel zure room

Je bakt de kipfilet gaar in de pan en warmt de wraps op in de magnetron. Je prakt de avocado met de zure room en de knoflook tot een guacamole-prutje. De halve tomaat, paprika en zongedroogde tomaatjes snij je in hele kleine stukjes en meng je door elkaar. Dan heb je een rood en een groen prujte. I love kleur-koken! Op de wrap smeer je op dezelfde helft een kwart in met het groene prutje en een kwart met het rode prujte. Je vouwt de wrap dubbel en legt de kipburger weer op een kwart (inmiddels een helft geworden). En dan vouw je de hele wrap tot een kwart, met de kipburger ertussen. Prikkertje erin en klaar! Zo zien ze er leuk uit en kun je ze heel makkelijk eten. (Volgens mij is dit heel onduidelijk). (Origami-wraps, woehoe!)

Ik vond het erg lekker en zat behoorlijk vol. Het is misschien net teveel voor 1 persoon, twee van die dingen, maar eentje zou te weinig zijn.. Misschien moet je er één maken en daarnaast een soort salade? Anyway, dat was gisteravond.

Ik verklap alvast dat er straks een VERRUKKELIJK recept online komt. Met deze (klik!) ingrediënten. Maarrrr… Wat vind je van dit recept?

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Kipburger met guacamole en tomaat/paprika-prutje tussen een wrap

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *