Vette hap: Sweet-chili chickenwrap met gefrituurde aardappeltjes

Hallo daar! Weetje wat echt supercool is aan een gebroken arm? Dat allemaal vreemde lieve mensen je helpen & dat je vriendje zonder tegenstribbelen voor je kookt. En weetje wat nog meer awesome is? Dat ik vandaag boodschappen ging doen voor vanavond en dat zowel de tortilla’s als de kipkorn’s in de hamsterennnnn-bonus waren (2e gratis). WIN WIN WIN!

Ik maakte, of nouja, Bas maakte vandaag kipkorn’s in wraps met sla en sweet-chili-saus. VER-RUK-KE-LIJK.

Nodig voor 2 personen: as much kipkorn’s as you like – hetzelfde geldt voor de wraps – wat sweet chili saus – sla – 1/2 komkommer – een pondje krieltjes

Je halveert de aardappeltjes en frituurt die 6 min op 180C. De kipkorn’s frituur je 4 min op 180C. Ondertussen warm je de tortilla’s op in de magnetron (neem casa fiesta flour tortilla’s, die zijn lekkerder dan AH eigen merk). En je snijdt een komkommer. Dan vul je de wraps met sla, komkommer, kipkorn en sweet-chili-saus (of honingmosterd-dressing), serveer de gefrituurde aardappeltjes erbij en dan heb je je eigen McWrap chili-chicken (ofzo). En het is superrrrr lekker!

Misschien vind je dit ook lekker:



4 reacties

Ellen -

Mmmh, mag ik je even complimenteren? Ik zocht al een tijd een leuke blog met heerlijke ingrediënten. En dit is de perfecte blog voor zoiets!

leonie -

Wat een leuke reactie, heel erg dank 😀

Joyce -

Inderdaad zo lekker! Ik maak het ook wel een met kipkrokant schnitzels of kipnuggets.

leonie -

Oeeeeh met kipnuggets ga ik ook eens proberen!

Reageer ook