Kerstrecept: Stoofpeertjes met feta en walnoten

Hoi! Het is winter, tijd voor stoofpeertjes! Over een week is Kerst alweer voorbij, vét bizar vind ik dit. Ik vind het zoooo raar dat Serious Request alweer begonnen is en dat het nu dus ECHT HET EINDE VAN HET JAAR IS. En boy, dit was me wel een jaar… Maar goed! Daar ga ik natuurlijk (denk ik) nog op terugkomen aan het echte einde van het jaar, maar vandaag ga ik je gewoon nog ff inspireren met mijn all time favourite bijgerecht met Kerst: stoofpeertjes met feta en walnoten.

Nodig voor ik weet niet precies hoeveel personen maar gooi gewoon wat bij elkaar en je hebt een bijgerecht: stoofpeertjes (uit de supermarkt of als je moeder ze zelf maakt: lucky you) – feta of geitenkaas- walnoten

Makkelijkste recept op aarde: verwarm de stoofpeertjes even in een pannetje of in de magnetron in hun eigen sap. Giet het vervolgens af en meng met walnoten en stukken feta. Ja ja, that’s it.

SUPER lekker is deze combinatie en ik eet het oprecht ieder jaar met Kerst. En dit jaar gewoon ongegeneerd weer. Love it!

Wat is jouw Kerstklassieker die ieder jaar of tafel staat? Laat het hieronder weten, ik ben benieuwd!

PS: Wist je dat je met deze ingrediënten de volgende dag heel lekker een tosti kunt maken? 😀

Wist je dat ik een tosti-boek schreef?
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTI’S en ligt nu in de winkels. Het kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *