Kant & klaar #15: Shoarmawraps van Aldi

Door Elske – Hallo daar en welkom bij een nieuwe kant & klaar! In deze serie neem ik een kijkje in de wereld van kant-en-klaar maaltijden en ben ik de beroerdste niet om deze dan ook maar meteen te testen. En mijn ongezouten mening met jullie te delen. Alles voor de wetenschap natuurlijk! 😉

Vandaag liep ik door de Aldi om snel even wat boodschappen te halen. Ik zag deze ovenwraps liggen en kon ze niet weerstaan. Ik bedoel: shoarma in een wrap met een sausje en kaas, klinkt vrij fantastisch toch? Dat vonden ik en mijn hongerige maag in ieder geval wel dus ik besloot dat deze mee naar huis zouden voor een kant-en-klaar recensie. Eenmaal bij de kassa zag ik dat íe ook nog eens met 30% korting was, waardoor ik nog blijer was met mijn aankoop. Of ik dat nog steeds was toen ik de wraps proefde? Dat lees je hieronder!

Het assortiment
Naast deze ovenwraps met shoarma, paprika en ui, hadden ze ook ovenwraps met rund en bonen, pikante wraps met kip en Toscaanse wraps. Maar goed, zoals ik hierboven al zei: shoarma wraps klonken mij fantastisch in de oren dus was de keuze snel gemaakt.
Er zitten er twee wraps in een verpakking en in totaal kost deze maaltijd €2,46.

kant&klaar15_shoarmawraps_1

De bereiding
De wraps gaan voor 12 minuten op 160 graden in de oven en dat vind ik snel voor een kant-en-klare maaltijd die in de oven bereid moet worden: chill!

De smaak
Er zit veel saus in de wrap en weinig shoarma, paprika of ui. De smaak van de saus overheerst alles; zelfs de smaak van de shoarma. En dat terwijl shoarma over het algemeen behoorlijk gekruid is. Om deze smaak te overheersen zou je echt je best moeten doen en dat doet deze saus dus. En dat komt het totaal niet ten goede.

kant&klaar15_shoarmawraps_15
Zo komen ze uit de oven. Ziet er nog wel redelijk uit toch? Ik voegde even wat extra salade toe, want dat moest op, maar dat hoef jij natuurlijk niet te doen 😉

Ook de wraps zelf zijn vreemd van smaak. De bovenkant is nog wel lekker knapperig door de oven, maar de onderkant is heel soppig en luchtig of zo? Ik kan het niet goed verwoorden, maar het smaakt niet lekker.

Nee. Dit is niet waar ik op gehoopt had toen ik in de supermarkt stond en ‘shoarmawrap’ las. Tijdens mijn fietstochtje naar huis droomde ik al van zo’n lekkere kebab-achtige wrap met shoarma, salsa/paprika, kaas en aftoppen met wat knoflooksaus <3. Maar domper.

Ik proefde ook erg weinig van de paprika en ui terug. Die zullen wel vermalen zitten in de saus of zo, maar ik kon ze niet terug vinden. De portie is wel prima, maar niet voor de grote trek, omdat de wraps weinig gevuld zijn. Zie hieronder een vergelijking van hoe de afbeelding op de verpakking is en hoe de binnenkant van de wrap er werkelijk uit ziet. Snappen jullie mijn deceptie? 😉

kant&klaar15_shoarmawraps_4
Verpakking..
kant&klaar15_shoarmawraps_3
VS. reality..

Conclusie: Je betaalt weinig voor deze kant-en-klare maaltijd en dat betekent hier zeker inleveren op de smaak/kwaliteit. Beter koop je bij Aldi de kant-en-klare lasagne voor minder geld en voor meer geluk. Het vulde de maag en was niet zo ranzig dat ik het niet kon eten, maar zeker geen succes-verhaal. Geen aanrader: 1,5 ster.

Iemand een adresje voor betere ovenwraps voor me? 😉 En heb jij de kant-en-klare wraps al eens geprobeerd? Misschien dat de andere varianten beter smaken …?

Je kunt Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet ook volgen via andere kanalen!
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

4 reacties op “Kant & klaar #15: Shoarmawraps van Aldi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *