Italiaanse gehaktballetjes uit mijn kookboek

Goedenavond allemaal! Vanavond heb ik eens even voor mijn lieve papi en mami gekookt. Die kwamen naar Amsterdam, omdat mijn moeder van mening was dat als we elkaar pas weer met Kerst zouden zien, dat toch nog wel vrij lang duurde (ik geef haar geen ongelijk).

Ik vond het een mooie gelegenheid om weer eens iets uit mijn eigen kookboek klaar te maken (haha) en dat is op zijn beurt weer een mooie gelegenheid om mijn kookboek hier weer eens onder de aandacht te brengen ;-). Het is toch bijna Sinterklaas of Kerst en laat mijn boek nou nét een topcadeau zijn op zo’n avond. En nee, dat verzin ik niet zelf. Dat heb ik ‘van horen zeggen’. 😉 Maar ik ben het er wel helemaal mee eens. Dus.

We aten vanavond de Italiaanse gehaktballetjes met spaghetti, van pagina x en ze waren verrukkkkkelijk. Zeer geslaagd dus!

Wil jij het ook klaarmaken? Awesome: zeker doen! Je kunt mijn boek hier bestellen, maar hij is ook gewoon verkrijgbaar bij ongeveer alle boekenwinkels en Bruna en Bijenkorf!.

BYE!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *