Hotspots in Belgrado: koffie bij Super Natural (dag 1)

supernatural1  Ik ging naar Belgrado met srprs.me en dit maakte ik mee…

Op dag één streken we voor een kop koffie in de ochtend, neer bij Super Natural. We kwamen dit hippe koffietentje per toeval tegen, in één van de straten die naar het Studentski plein leidt.

Super Natural staat niet op Google Maps, maar vind je ongeveer rond Višnjićeva 4. Het is een suuuuuuper hipster koffiebar. Fiets aan de muur? Check! Mason Jars? Mannen met hipsterbaard? Check, check!

supernatural3

Het is echt een super tof en hip plekje om te genieten van een kop koffie of thee. Heel veel meer kun je er volgens mij ook niet, maar dat is prima.

Super Natural heeft geen terras, maar de inrichting binnen is fantastisch; je kunt aan houten tafeltjes zitten of in fauteuils hangen. TOP!

supernatural2

Veel eten hebben ze er niet en ook de Engelse menukaart ontbreekt, maar dat is niet erg. Bij Super Natural zit je écht tussen de locals. Marte en ik waren hier heel enthousiast over! We dronken er koffie en thee, maar ook voor een versgeperst sapje of zelfgebakken koekjes kun je hier terecht.

Na onze koffiestop gingen we door naar een van de weinige toeristische trekpleisters van de stad. Daarover lees je in het uitgebreide reisverslag. De volgende hotspot die we bezochten lag aan het water en staat bekend onder de naam Communale

WIST JE DAT…
Ik een kookboek heb uitgebracht? Al meer dan 8500 mensen kochten het boek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *