Hotspots in Belgrado: hamburgers en frites met truffel en parmezaan eten bij Submarine BBQ (dag 1)

submarine_overzichtIk ging met srprs.me naar Belgrado en dit maakte ik mee…

Na een lange zoektocht door de straten van Belgrado vonden Marte en ik een leuk uitziend hamburgerrestaurant. We waren ietwat sceptisch, omdat ik niet heel gauw ga eten bij een restaurant om de hoek bij wat je zou kunnen omschrijven als de Kalverstraat, maar we hadden honger en dus gingen we naar binnen.

Een goede keuze! Bij Submarine BBQ, zo heet het restaurant, eet je burgers en frites. Ze hebben er verschillende soorten burgers, waarbij je kunt variëren in beleg en brood.

submarine4

Ik ging voor de Smokey burger met gerookte kaas, bacon, BBQ-saus en een dikke burger, tussen een brioche. Marte maakte een iets veranwoordere keuze en ging voor de Italiaanse burger met o.a. pestomayonaise tussen blaadjes sla. Dus salad-wrapped, in plaats van op een broodje. Zag er ietwat ongezellig uit en eet wat onpraktisch, maar is wél een betere keuze als je let op je gewicht én als je geen zin hebt om rollend naar huis te gaan.

submarine3

Klinkt wel goed toch, deze burgers? Nou, dat waren ze ook! Maar het beste komt nog. Bij de burgers bestelden we namelijk frietjes met – let op – Parmezaanse kaas en truffelsaus. Holy-fucking-macaroni. DIT WAS ZO TERINGLEKKER. Staat dit al ergens in Amsterdam op een kaart? JEZUSMINA. Wat goed.

Compleet tevreden en ook weer na een hele lage rekening, vertrokken Marte en ik opweg naar een volgende spot. We gingen cocktails drinken en daarover lees je in het uitgebreide reisverslag. Oeh en na die cocktails aten we de lekkerste nachtsnack ooit, bij Deli57.

WIST JE DAT…
Ik een kookboek heb uitgebracht? Al meer dan 8500 mensen kochten het boek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet.

Eén reactie op “Hotspots in Belgrado: hamburgers en frites met truffel en parmezaan eten bij Submarine BBQ (dag 1)

  • Lisette zegt:

    Bij Parck op de Overtoom kun je ook frietjes met parmezaanse kaas en truffel bestellen, echt hemels! En daar hebben ze ook heerlijke burgers en verschillende soorten bitterballen. Jammie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *