Hotspot: dakterras NEST in Amsterdam Oost

nest1  Hallo leuke mensen! Ik heb me toch een leuke tip voor jullie, woehoe! Vorige week heb ik namelijk een heel leuk dakterras (!) in Amsterdam ontdekt en jullie moeten er allemaal naartoe gaan. HOE WAT WAAR WANNEER?! Nou het zit zo:

Op het dak van Casa 400, in Amsterdam Oost, zit sinds een paar weken een dakterras. NEST is de naam en het is er awesome. Op de 8e verdieping van Hotel Casa 400 kun je vanaf nu ontbijten, lunchen, borrelen, een klein hapje eten ‘s avonds én dus heel relaxt werken, mocht je geen kantoor hebben.

IMG_5716
Office of today!

Ik kwam er om te werken én te lunchen en vond het allebei fantastisch. Ik installeerde me aan een tafeltje met een uitzicht waar je u tegen zegt en verorberde een vrij fantastische citroenpannenkoek met yoghurt en fruit. Wat relaxt!

nest3
Lekkerrr!

En toen het een beetje koud werd, want het is juli en het is -10 en het waait, ben ik in een loungebank neergeploft om m’n werk nog even af te maken. Want ook dát kan bij NEST: loungen.

Het is echt een heel tof ingericht ongedwongen en informeel dakterras. Met een goeie kaart, zowel wat eten als wat drinken (cocktailssss) betreft. En geen chique toestanden; gewoon op je slippertjes een Mojito achterover klappen. Dat is chill, toch?

nest2

Leuk detail, als je er komt om te werken, ze hebben stopcontacten. Op het dakterras. Nou, dat heb ik nog nooit meegemaakt. Oh en de WIFI doet het uitstekend.

Echt; ik ben ontzettend fan van Nest en ik denk dat ik hier nog veel uurtjes door ga brengen. Wat een leuke plek. En heel erg geschikt voor studenten omdat het 1. boven Casa 400 zit (en dat zit vol met studenten) én omdat het allemaal lekker betaalbaar is. Ik betaalde voor mijn pannenkoek geloof ik €5? Nou, dat vind ik betaalbaar. Met zo’n uitzicht. NICE!

Je hoort het: ik vond het tof. En jij moet er ook heen. Dus hup, waar zit je op te wachten?

IK HEB EEN KOOKBOEK!
YES! Al meer dan 9000 mensen kochten mijn kookboek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf enBol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

3 reacties op “Hotspot: dakterras NEST in Amsterdam Oost

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *