Hipstertournee: werken bij Wagamama op Amsterdam CS

Goedemiddag leuke mensen! Vorige week maandag was het weer eens tijd voor een #hipstertournee. Ik kwam van le boyfriend en wilde ergens rond Amsterdam CS gaan werken. Maar waarom dan niet gewoon óp Amsterdam CS? Het is een tijdje geleden helemaal vernieuwd en er zitten aan de kant van het water, het IJ, echt vetttt veel leuke restaurantjes. Tijd om er eens aan te schuiven dus.

Ik streek neer bij Wagamama, omdat ik vet veel zin had in bao buns en dit me de meest geschikte plek daarvoor leek. En bao buns stonden inderdaad op de kaart. Ze waren alleen op. Shit. Slecht begin.

In plaats daarvan bestelde ik de vegetarische gyoza’s en Aziatische pannenkoekjes met eend. Oh, en een wortel-gembersapje on the side.

wagamama1
Ontzettend lekekre gyoza’s met een groentenvulling. Mjam!

 

wagamama2
Lekkere eend met komkommer, bosui en prima pannenkoekjes. De saus was iets hoisin-achtigs. Lekker! Maar wel bijzonder onhandig om te eten, als je tegelijkertijd probeert te werken #viezehanden

Verder zat ik ook echt heerlijk bij Wagamama. Ik was neergestreken in een hoekje bij het raam, waardoor ik een prachtig uitzicht had over het IJ (en het was vet mooi weer), maar ik zat ook een beetje afgelegen van de rest van de restaurantgasten, zodat ik lekker kon werken. Bovendien voelde ik me rete veilig op dit plekje (je zit toch op Amsterdam CS en daar lopen absoluut zakkenrollers rond).

De wifi was ook top, de bediening aardig, de inrichting gezellig: kortom, ik vond het een prima locatie voor de #hipstertournee. Echt heerlijk gegeten én lekker gewerkt. En dat op Amsterdam CS. NICE! Ik ga hier vaker naartoe!

Op 15 november komt mijn derde boek uit!
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTI’S en komt in November uit. Het kost €14,95 en is vanaf dan verkrijgbaar bij de boekhandel of via Bol.com. Bij Bol.com kun je het boek nu al reserveren! Doe dat hierzo, dan ben je de eerste die het boek ontvangt.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *