Herhaalrecept: Ovenschotel met aardappelpuree, spinazie, tomatenmix, feta, mozzarella en pijnboompitten

Hoi! Zo nu en dan scroll ik eens over m’n eigen blog en dan kom ik opeens recepten tegen die eigenlijk geweldig zijn, maar die ik zelf al weer totaal was vergeten. En toen bedacht ik ooit: ik begin een categorie herhaalrecepten; recepten die het waard zijn om nog eens over te bloggen. En vandaag is dat de Ovenschotel met aardappelpuree, spinazie, tomatenmix en twee kazen, van januari 2013.

Nodig voor één persoon: 4 aardappelen – drie handen verse spinazie – 1 teen knoflook – 10 romaatjes – 5 zongedroogde tomaatjes – beetje feta – 1 bol mozzarella – scheut melk – eetlepel pijnboompitten

Schil en kook vier aardappelen en wok de spinazie met een teen knoflook. Snij de romaatjes en zongedroogde tomaatjes in stukjes. Brokkel de feta en mozzarella en meng met elkaar. Stamp de aardappelen fijn met een scheut melk en wat peper erdoor tot een aardappelpuree. Doe dat in een ingevette ovenschaal. Doe de spinazie er op, dan de tomaatjes, dan de kaas en top af met pijnboompitjes. 30 minuten op 180C in de oven en klaar!

In januari 2013 vond ik dit een onwijs geslaagde maaltijd die ik zeker vaker zou gaan eten. Nou, we weten inmiddels dat dat tot nu toe niet het geval was, maar het was wel écht een lekkere maaltijd haha. En dus verdiende hij een herhaling :D. Lijkt het je lekker?


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

6 reacties op “Herhaalrecept: Ovenschotel met aardappelpuree, spinazie, tomatenmix, feta, mozzarella en pijnboompitten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *