Gewoon wat een studentje op vakantie eet: SEVILLA – Dag 2 deel 2: Kabeljauw en garnalen eten bij Las Escobas

Hola amigo’s! Ik weet niet meer waar ik in mijn vorige blog ben geëindigd, omdat de wifi megaslecht is in m’n hotel en ik dit blogje dus typ in Word, om ‘m op een helder-wifi-moment online te zetten. Maar volgens mij ben ik ergens rond avondeten gestopt in mijn vorige blogpost en dus ga ik je lekker vertellen waar ik op dag 2 Sevilla heb gegeten.

In een straatje waar je bijna recht op uitkijkt als je de kathedraal uitkomt zitten een paar hele leuke restaurantjes. Een super gezellig straatje. We aten zaterdagavond bij Las Escobas, een typisch tapasrestaurant (met WIFI!). Er stonden mensen te wachten bij het restaurant omdat ze hadden gereserveerd, wat wij een goed teken vonden. Sas en mam bestelden samen een salade met appel, walnoten en ham (en heel veel whiskeycocktailsaus, gekke combi) en daarbij allebei een plaat gamba’s. Wat erg lekker was, geloof ik. Ikzelf bestelde de cod with prawns and garlic; kabeljauw uit de oven met garnalen (die je zelf nog moet pellen) in een soort knoflookolie. Het viel mee hoe heftig dit van smaak was, qua knoflook, en ik heb heerlijk gegeten. De kabeljauw was echt heel basic maar gewoon goed van smaak. En lekker met de garnaaltjes er bij! Oh en sangria natuurlijk.

We hebben erg lekker gegeten. Nu wilden we nog wat drinken en dus liepen we door naar de grote straat (Avenuda de constistal? continental? conditional?), waar we op de hoek van Puerta Jerez neerstreken voor een cola, sangria en koffie. Mmmm! We zaten hier overigens wel leuk. Een beetje een ongezellig tentje, maar wel op een goeie plek waar je gigantisch goed mensen kon spotten.

Na het eten en drinken gingen we terug naar ’t hotel (#livingontheedge). Daar waren we nog net op tijd om… HET SONGFESTIVAL TE KIJKEN! Jaja, heel erg, maar joh we hebben een tv op de kamer en hoe hilarisch is het om in het Spaans het songfestival te kijken? VET leuk was het. We kwamen op de hotelkamer toen nummer 21 bezig was, dus we hoefden maar een kort stukje te kijken. Geen straf hoor, kijken naar Kasper Juul. En wiehoe! Tweede! Mijn moeder werd er helemaal enthousiast van, haha.

Nou, inmiddels is het al einde dag 4 dus ik loop nu alweer achter kwa blogs. Maar ik ga dit en de volgende blogs zo snel mogelijk online zetten! Als m’n wifi meewerkt…

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *