Gebakken zalmfilet met paksoi, aardappelpuree, tomaat en pesto

Joehoe! Vrolijk Pasen allemaal! 😀 Hebben jullie al een verrukkelijk paasontbijt achter de kiezen? Ik niet. Ik at vanochtend gewoon saaie droge crackers. Pasen is wat mij betreft veel te snel dichtbij gekomen. Ik ben harstikke druk met m’n nieuwe huisje en whoepsa: het is opeens Pasen! Om het toch nog te vieren ben ik nu op weg naar mijn ouders in Assen. En m’n zus, die net een huis heeft gekocht in Groningen. Vette timing, wij tweeën.

Gisteren ben ik de hele dag druk geweest in m’n nieuwe crib. Ik kocht de AH-schoonmaakmiddelenafdeling leeg, ging langs blokker, IKEA en chillde in m’n tuin met zon. Nice! Ik kan niet wachten om echt dingen die kant op te verslepen, maar dan moet ‘t wel eerst nog flink schoongemaakt worden. En wie mij kent, weet dat ik daar echt geen ster in ben.

Toch was het gister dus een druk dagje en aan het einde van de dag plofte ik dan ook uitgeput op de bank in m’n ‘oude’ huis. En daar maakte ik een heerlijk avondmaal, met veel dingen die nog in huis lagen; aardappelpuree met gebakken zalmfilet, paksoi, tomaat en pesto. Delicious!

Nodig voor één persoon: 1 zakje aardappelpuree – 1 zalmfilet (nu in de bonus) – 1 eetlepel (zelfgemaakte) pesto – 200gr paksoi – 1/2 tomaat

Bak de zalmfilet aan beide kanten knapperig in olijfolie. Zo’n 3-4 minuten per kant. Ondertussen wok je de paksoi 6 minuutjes, ook in olijfolie. Maak de aardappelpuree door de inhoud van het zakje te mengen met kokend water. Flats de aardappelpuree op je bord, verdeele r wat paksoi over, leg de zalmfilet er naast, gooi er wat pesto over en snij de tomaat fijn en leg die er bij. Klaar!

linkt als een gekke combi, en hij is dna ook echt volledig voort gekomen uit mijn #allesmoetop-situatie,w arabij ik alles uit m’n kast en koelkast maar leeg probeer te eten, ivm de verhuizing. Inmiddels begint de kast echt leger te orden, dus dat is cool. Maar ik ga het niet redden; de kast leeg voor 1 mei. Maar goed, dan verhuis ik wel wat dingen mee. Overigens kan ik het echt iedereen aanraden, om je kast leeg te eten. Ik denk dat ik deze maand in totaal 80 euro heb uitgegeven aan boodschappen. Misschien zelfs wel minder. En normaal zit ik toch echt wel op veel meer. Dus, zo chill!

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


2 reacties op “Gebakken zalmfilet met paksoi, aardappelpuree, tomaat en pesto

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *