Alpro winactie + Ontbijtinspiratie!

Hi allemaal! Een tijdje geleden schreef ik al enthousiast over Alpro Mild & Creamy, een plantaardige variant op yoghurt. Met Alpro Mild & Creamy maakte ik toen twee heerlijke receptjes klaar; eentje met merengue, amandelen en rood fruit, én een tweede variant met ontbijtgranen, chocolade en hazelnoten. Maar ondanks dat ik dit heerlijk vind, blijf ik maar ‘s ochtends droge crackers eten. Super saai! Kun jij, net als ik, ook wel wat inspiratie voor leuke ontbijtvariaties gebruiken? Neem dan eens een kijkje op de site van Alpro. Hierop vind je een pagina met ontbijtinspiratie zodat je elke dag kan genieten van je ontbijt. Bovendien kun je er meedoen aan een leuke winactie. LIKE! Benieuwd geworden? Neem dan HIER een kijkje!

Dit bericht is gesponsord, maar evengoed eerlijk en oprecht.

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

2 reacties op “Alpro winactie + Ontbijtinspiratie!

    • Ah ik lees dit véél te laat en ik neem aan dat je inmiddels weer vast voedsel mag eten (ik hoop het voor je!). Misschien kun je zelf je tips delen?

      IK zou gaan voor.. Soep, soep en soep?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *