Gebakken ei met liefde

gebakkeneiHoi allemaal! Ik loop momenteel rond met een soort van keelontsteking (althans, dat denk ik en dat gaat de dokter vanmiddag ongetwijfeld bevestigen) en daarom had ik gisteravond niet echt enorm veel eetlust. Ik had ook geen zin om wéér de teringwind te trotseren om naar de supermarkt te gaan en dus at ik een gebakken ei. Tegen al mijn principes in, want een gebakken ei op brood IS GEEN AVONDETEN, maar vanavond even wel.

Nu sta jij natuurlijk te pópelen om het recept van een gebakken ei, dus hier komt ‘ie:

Nodig voor één persoon: 2 eieren – 2 sneetjes brood – peper & zout

Verwarm olie in de pan. Breek de eieren in de pan. Bak. Doe op brood. Peper & zout erover. KLAAR!

Ho! Ik vergeet de ketchup. Ketchup in een hartjesvormpje er op voor wat liefde door de maag en klaaaaar!

Prima maaltijd, kan ik je vertellen. Op naar betere tijden! Op naar de dokter! Woehoeeee!

PS: duim voor me dat het 1. geen keelontsteking is en 2. als dat we zo is dat ik dan antibiotica krijg waarbij ik gewoon mag drinken want ik wil volgende week gewoon los (#wodka) op Koningsdag. Weetje; duim gewoon voor me dat de dokter zegt; Leo, je moet gewoon echt heel veel ijsjes eten en dan is het morgen voorbij. Ok?

WIST JE DAT…
Ik een kookboek heb uitgebracht? Al meer dan 8500 mensen kochten het boek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

 

 

2 reacties op “Gebakken ei met liefde

  • Ik hoop oprecht dat je weer snel beter wordt, maar ook dat je geen antibiotica krijgt. Dit omdat keelontsteking vaak een virus is en antibiotica niet op virussen werkt. In het kader van “uitkijken met antibiotica-resistentie”, is het beter om geen antibiotica te krijgen.

    Verder hoop ik dat je woensdag weer zodanig hersteld bent, zodat je lekker los kunt gaan! 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *