FOODPOST #2: Vodka met mijn naam, duizend paaseieren, chocolade van Kruidvat en meer!

Hey leuke mensen! Een maand geleden postte ik voor het eerst een blog over alle dingen die ik de afgelopen tijd als foodblogger toegestuurd heb gekregen, om jou kennis te laten maken met alle nieuwe producten die er op de markt verschijnen continu. Ik had echt niet gedacht dat ik zo ontzettend veel reacties zou krijgen op dit artikel en was echt helemaal blij verrast. Super leuk om te zien dat jullie vet geïnteresseerd zijn in deze dingen.

Ik heb de afgelopen maand weer flink voor jullie verzameld en deel vandaag wederom een overzicht met je van de dingen die ik toegestuurd heb gekregen. Wel een klein beetje jammer is dat ik vooral véél paaseieren kreeg en daar heb je nu niet zo veel meer aan. Tenzij ze nog in de supermarkt liggen en in de aanbieding zijn, dan kun je a.d.h.v. mijn overzicht zien welke je juist wel en niet moet scoren ;-).

Naast paaseieren kreeg ik deze maand ook redelijk wat non-food dingen die ik ook wel even met je wil delen. O.a. een sportbroek met een goed verhaal… Jaja!

Zin in? Let’s do this!

choco
Ik begin meteen met een topper: Kruidvat bracht vier chocoladerepen uit en ze zien er echt SUPER tof uit. Je verwacht totaal niet dat deze chocolade speciaal voor Kruidvat is gemaakt. Jan heeft de vierde smaak (iets met koffie) al opgegeten voordat ik het zelf kon proeven, maar ik kan in ieder geval bevestigen dat de middelste reep (karamel zeezout) erg lekker is.
IMG_5808
Zoals gezegd kreeg ik deze maand veel paaseieren toegestuurd. Deze van Godiva kon (kan?) je krijgen bij Albert Heijn en zijn echt TOP. Sowieso is de chocolade van Godiva echt lekker. En hoe gezellig is de verpakking? Ik werd er blij van!
IMG_5810
Een enorm chocolade-ei van Godiva gevuld met paaseieren. Nice!
IMG_5809
En het aller tofst aan het hele Godiva pakket vond ik dat er een enorme bos bloemen (incl vaas) bij werden geleverd. ZO prachtig. En zie je daarnaast de groenteposter waar ik de vorige maand over schreef? <3
badpak
Ik kreeg deze maand ook een hoop nieuwe zwemkleding toegestuurd. Vet hilarisch, als foodblogger. Dit badpak van Cyell (Nederlands merk) vind ik echt heel erg cool. Jan vind ‘t maar niks, maar ik zie mezelf hier wel in surfen… Toch?
bikinis
Nog meer badkleding! Linksonder is van het merk Maaji en kun je binnenstebuiten dragen. Ik vind het van een hele fijne stof gemaakt en hij past me goed. De roze en zwart-witte bikini zijn allebei van Cyell, net als het badpak hierboven. Ik vind de pasvorm heel goed, maar moet wel bekennen dat ze mij allebei nét te klein zijn. Dikke tieten everywhere, als je begrijpt wat ik bedoel. Maar daar houd ik wel van ;-). Ook voel je dat de bikini’s van goede kwaliteit zijn (betaal je ook voor) én een dikke pre: Cyell heeft bikini’s t/m cup F. En dat vind ik goed nieuws.
koekjes
Ok: terug naar het eten. Verkade stuurde dit pakket toe met nieuwe koekjes. Ze zijn verkrijgbaar bij Jumbo en Plus en binnenkort bij Albert Heijn. Van deze drie smaken vind ik Cranberry het lekkerst!
Untitled-1
Oók onderdeel van het pakketje van Verkade waren deze chocoladereep en wat toffe dingen voor in m’n servieskast. De kommetjes en de placemat zijn van het merk Urban Nature Culture Amsterdam en ik ben er vanaf nu verliefd op <3
paaseieren
Kun je het aan; nog meer paaseieren? Ook van Albert Heijn kreeg ik een heleboel paaseieren toegestuurd. In deze paarse box zitten drie miljoen verschillende smaken paaseieren. En ik moet zeggen; ieder bedrijf is wel een beetje dezelfde richting op aan het gaan; veel kokos-paaseieren, veel karamel zeezout, altijd iets met koffie en ook discodip lijkt een trend te zijn! Ik vind het heerlijk :D. (Maar doe ook wat naar De Voedselbank; Jan en ik groeien echt dicht van zoveel chocolade en andere mensen zijn er ongetwijfeld gelukkiger mee)
IMG_6692
In de categorie Non-food kreeg ik ook nog dit nieuwe sportpakje toegestuurd van Maaji (datzelfde merk als de bikini). Ik was er echt SUPER blij mee, want ik sport nogal veel de laatste tijd en merk echt dat ik meer sportkleding nodig heb. Maar ik was er vooral blij mee, totdat ik er één keer in sportte en meteen uit de broek scheurde. Niet zulke goede kwaliteit dus… Jammer!
IMG_6737
Niet best.
argan
Ook in de categorie Non-food: deze haarproducten die ik toegestuurd kreeg van Johnbeerens.com. Een tijdje geleden had ik op instagram gevraagd om goedkope tips voor haarolie, omdat ik Morrocaloil zo duur (en ZO GEWELDIG) vind en weken daarna stuurde deze webshop me een berichtje of ze me wat producten toe mochten sturen. Dat mag natuurlijk altijd ;-). De komende tijd ga ik deze beide producten proberen en ik hou je via Instagram op de hoogte of ik er blij mee ben, goed?
heat
Ook gekregen van Johnbeerens.com; deze krultang! 😀 OMG, mijn leven. Veel te blij word ik hier van!! Ik heb ‘m nog niet geprobeerd, maar ook hiervan breng ik je op de hoogte via Instagram, goed?
via
Laatste in de categorie Non-food die ik wel even leuk vind om te vermelden: er is een nieuw soort taxi-dienst in Amsterdam en het heet Via Van. Ik durfde het nog niet uit te proberen, maar volgens mij is het een soort Uber, alleen deel je de rit met andere mensen, moet je naar een pickuppoint en is het een stuk goedkoper. Wie is er al eens met een Via Van gegaan? Ik ben benieuwd naar ervaringen en ga het dan binnenkort maar eens zelf uitproberen….
vodka
En dan heb ik het beste voor het laatst bewaard; ik kreeg deze maand een flesje Our Amsterdam Vodka met m’n eigen naam er op. VIND IK ZO LEUK! Deze vodka wordt gemaakt in Amsterdam en is echt echt echt heel erg lekker en nu kun je ‘m dus bestellen met een gepersonaliseerd etiket. Zo gaf ik Claartje al een voor haar verjaardag met haar naam er op. Love it! Via de website kun je zelf een etiket laten maken. Nice <3. (Moet hier nog even bij vermelden: geen 18, geen alcohol)

Zo; dat was het overzicht van deze maand. Ik heb niet ALLES wat ik toegestuurd kreeg meegenomen (omdat echt niet alles heel interessant is), maar ik hoop dat je zo een beetje een leuk overzicht hebt van toffe nieuwe dingen in de winkels. Wel vind ik persoonlijk dat deze tweede editie iets te veel niet-eten bevat en schrijf ik liever over heel veel nieuwe eet-dingen. Ik ben benieuwd wat jij daar van vindt, of dat je het misschien juist wel leuk vindt om ook dingen te lezen zoals die sportbroek die je eigenlijk niet wil en de argan olie voor in je haren die je waarschijnlijk juist wel wil ;-). Let me know!!

Ik zou het knettervet vinden als je mijn boeken kocht
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTI’S en de tweede druk is al bijna op. Snel naar de winkel of bestellen dus! Het kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

Hé, laat eens wat van je horen?
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

 

3 reacties op “FOODPOST #2: Vodka met mijn naam, duizend paaseieren, chocolade van Kruidvat en meer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *