Focaccia met geitenkaas, gegrilde paprika, tijm en veldsla

Hallo leuke! Gistermiddag heb ik me totaal uitgesloofd op een fotosessie met dit broodje, omdat ik een stuk wilde schrijven over food fotografie. En daarna heb ik eindelijk deze heerlijke lunch opgegeten. Want mjam; deze focaccia met geitenkaas, gegrilde paprika, veldsla en tijm is LEKKER. Topgerechtje als lunch of zelfs best lekker als avondeten.

Nodig voor één persoon: 1 focaccia met gegrilde paprika en olijven – 1 stuk zachte geitenkaas – 1/2 rode paprika – een handje veldsla – een paar takjes verse tijm

Snijd de paprika in reepjes en grill deze tussen een tosti-grill zodat ze streepjes krijgen. Beleg een focaccia met geitenkaas en de paprika en zet dit een paar minuten in de oven op grillstand, zodat de geitenkaas en kleurtje krijgt. Dit hóeft trouwens niet per se; je kunt ‘t ook allemaal koud eten. Maar warm is lekkerder ;-).

Top af met verse tijm en veldsla en eten maar!

MJAM! Heel lekker vond ik dit. En oeeeh wat rook het huis lekker <3. En zo simpel. Nice. 😀

PS: Als je dit broodje op verschillende borden, met verschillende ondergronden en in verschillende hoeken wil bekijken, moet je even deze blogpost over food fotografie lezen <3. Woehoe!

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 26.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 12.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a.

Eén reactie op “Focaccia met geitenkaas, gegrilde paprika, tijm en veldsla

  • Ik vind het echt heel erg leuk om allemaal nieuwe receptjes te zien! Echt leuk om te zien dat je weer helemaal in je element bent! Ik geniet en jouw blog 2x per dag refreshen hoort weer bij mijn dagelijkse ritueel!

    Liefs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *