Fish & Chips

Joehoe! Ik heb slecht nieuws vandaag. Vorige week probeerde ik het lekkerbekje van de Dirk supermarkt en ik vertel je: die is niet best. Als ik er aan terugdenk, denk ik alleen maar: wat een ranzig ding. Maar je beleving achteraf is altijd erger dan op het moment zelf Toegegeven: ik heb het helemaal opgegeten. Maar evengoed: dit was niet best.

De frietjes daarentegen: die waren heerlijk. En omdat het toch inspiratie kan bieden, ga ik je toch m’n hele recept vertellen:

Nodig voor één persoon: 1 lekkerbekje – een handje minifrites – verse peterselie – sap van een halve limoen – ravigottesaus

De frietjes bakte ik in 10 minuutjes af in m’n mintgroene Airfryer en het visje maakte ik warm in de oven, volgens de omschrijving op de verpakking. Kind kan de was doen!

Serveren met wat verse peterselie on top en wat limoensap over alles. Lekker…. Tenminste. De frietjes. De vis was niet best, maar ik geloof dat ik dat al duidelijk had gemaakt.

Wel zin in kibbeling nu. Shit.

Begin 2018 goed en vreet driemiljoen tosti’s!
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTI’S en de tweede druk ligt nu in de winkels. Het kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

Hé, laat eens wat van je horen?
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

2 reacties op “Fish & Chips

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *