Dinner: Pasta met courgette, crème fraîche, kip, munt, honing en limoen

ALOHA! Jongens, ziet deze maaltijd er niet HEERLIJK uit? Ja toch? Vet zomers, lekker met munt, mooi groen, mmmmm. Maar ho ho, schijn bedriegt want man, dit was echt niet lekker. Boeeee! Ik maakte deze experimentele pasta, waarvan ik echt vrij overtuigd was dat ’t wel smakelijk zou worden, klaar op oudjaarsavond. Ik had al niet echt enorme eetlust, maar dit sloeg echt alles. Niet lekker. Niet onwijs het vieste wat ik ooit heb gegeten, maar gewoon veel en veel te zoet en dat klopte totaal niet. Sinds wanneer is crème fraîche zoet?!

Nodig voor één persoon: 2 eetlepels crème fraîche – 10 blaadjes verse munt – beetje honing (brr, weglaten hoor!) – 1 kipfilet – 10 cm courgette – 1/2 limoen

De kipfilet snij je in reepjes en bak je in de pan gaar. Als ze bijna gaan kleuren giet je er wat honing over en bak je ze mooi goudbruin in de honing. Eerlijk gezegd zou ik dit hele honingverhaal gewoon niet doen de volgende keer, waarschijnlijk was het geheel daardoor niet lekker.. Maar not sure! We gaan door: Snij de courgette in dunne halve maantjes en grill in een grillpan. Voeg de crème fraîche en wat gesneden munt toe en maak hier een sausje van. Laat de pasta gaarkoken. Serveer de saus over de pasta en doe de kip on top. Verdeel er nog wat verse munt over en knijp de halve limoen erover uit. Beetje peper en klaar ben je!

Nou, dat was dat. Niet echt lekker. Het was vooral gewoon te zoet en echt een rare maaltijd. Bovendien had ik daarna echt gruwelijke honger nog, terwijl dat nergens op slaat. Maar oké, ik had m’n bord niet leeg gegeten omdat ik ’t gewoon niet lekker vond. Shit happens 🙂 Ik heb er toch een NYE op uitgehouden, dus zo slecht was ’t kennelijk niet ;).

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *