Dinner in het park: Pasta pesto met mozzarella en garnalen

Amigos! Wat was het gisteren een prachtige dag, hè? Ik zat de hele dag op kantoor en ben om half 6 naar buiten gesjeesd om nog wat uurtjes zon mee te kunnen pakken in het park. Wél ging ik eventjes langs huis om binnen een kwartiertje een pasta pesto klaar te maken, om die vervolgens op te peuzelen in het Erasmuspark. Mjam!

Nodig voor één persoon: 1 bakje cocktailgarnalen – 1/2 bol mozzarella – pesto – pasta

Maak zelf pesto op deze manier of neem gewoon pesto uit een potje. Kook de pasta gaar en meng met de pesto. Bak de garnaaltjes even gaar en meng ook door de pasta en pesto. Serveer de mozzarella in stukjes er bovenop en strooi er nog wat zout en peper over. Doe het in een bakje en neem mee naar het park. 😀 Het maakt niet uit of je dit warm of koud eet, het is altijd lekker.

En daar zat ik hoor, met mijn fles wijn, in de zon tegen een boom geleund een boek te lezen. Wat een heerlijk gevoel. Met m’n pasta pesto eventjes heel hard chillen. Mag ik meer van zulke dagen? Mmmmm!

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

3 reacties op “Dinner in het park: Pasta pesto met mozzarella en garnalen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *