Couscous met tomaat, mozzarella, pistache, veldsla en olijfolie

couscous_pistache_tomaten_mozzarella_veldsla_olie

HOI! Het is maandagavond, ik hang met mijn bibs op de bank back in Amsterdam na een fantastische trip naar Belgrado! Daarover ga ik ergens deze week of dit weekend uitgebreid bloggen, maar ik heb nog wat gerechtjes in te halen van voor die tijd, dus laat ik daar mee beginnen. Bijvoorbeeld deze couscous, die ik laatst eens tussen de middag maakte en absoluut het delen waard is. Want… LEKKER!

Nodig voor één persoon: couscous – 5 cherrytomaatjes – 1/2 bol mozzarella – handje veldsla – 1 eetlepel pistachenootjes – olijfolie

Super simpel: snijd de tomaatjes in halfjes. Wel de couscous 2 minuten in dezelfde hoeveelheid gekookt water als couscous en meng daarna met de tomaten. Doe veldsla op je bord, de couscous met tomaten er op, top af met stukjes mozzarella, strooi er noten over en schenk er wat olijfolie over. Eindig met peper en zout en eet smakelijk!

Super heerlijk smaakvol. Ik hou er van. Zo simpel en toch echt een hele fatsoenlijke lunch óf licht avondmaal. Top!

WIST JE DAT…
Ik een kookboek heb uitgebracht? Al meer dan 8500 mensen kochten het boek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet.

3 reacties op “Couscous met tomaat, mozzarella, pistache, veldsla en olijfolie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *