Buiten de deur: Asian style kipburger bij Robert Kranenborgs ThrillGrill (Amsterdam)

Hi there! Afgelopen vrijdag ging ik een hapje eten met een nieuwe vriendin. Dat klinkt gek, maar zo is het wel ;-). Ik heb Lianne nu 2x gezien (het klinkt nu bijna alsof ik een datingverhaal ga vertellen, maar nee: ik val nog steeds op mannen) (hoewel jullie daar wel intens vaak aan twijfelen, gezien de hoeveelheid berichtjes die ik krijg over of ik een stelletje ben met Claartje)(dat ter zijde), en ik geloof dat wij enorm hetzelfde denken over dingen en dus goed met elkaar op kunnen schieten. Een maandje geleden dronken we eens koffie en vandaag gingen we een hapje eten in de Pijp. En wel bij het restaurant van Robert Kranenborg: ThrillGrill.

Ik had al eens een burger van dit restaurant geproefd, twee jaar geleden, op het DWDD festival en oeeeeh die was goed bevallen. Daarom vond ik het wel leuk om nu eens in het restaurant te gaan eten. Het zit in het hartje van de Pijp, bij het Gerard Douplein en ze hebben er burgers. Heel veel burgers. En dat zie je ook aan het publiek dat er komt: HALLO MANNEN!

Omdat ik donderdagavond ook al een burger had verorberd, bestelde ik niet de classic burger met kaas, tomaat, sla, bacon en saus, maar ging ik voor de Asian Style Chicken Thiller. Een goede keuze.

Heel snel na het bestellen stonden de burgers al voor ons op tafel; snelle service dus!

Ik werd ook echt heel blij van mijn burger. De Asian Style is belegd met gemarineerde kippendij, sla, tomaat, augurk, wasabi-mayo, soyasaus en het aller belangrijkste: wakame. Dat is die Japanse zeewiersalade; rare groene sliertjes die ik echt intenssss lekker vind. Holymoly, wat heb ik lekker gegeten. Die kippendij was zó mals, zo goed gemarineerd, zo knapperig. Echt gru-we-lijk lekker. En dan die combi met die Japanse zeewiersalade er op, waarom heb ik dat nooit zelf bedacht!? Damn!

Dit ga ik dus echt binnenkort zelf namaken. Stay tuned!

MEER RESTAURANTS VIND JE HIER. 

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

JOEHOE IK MAAKTE EEN KOOKBOEK EN JIJ KUNT ‘M HEBBEN!
Koop ‘m via Bol.com, bij Bruna, de Bijenkorf of een andere boekenwinkel in Nederland of België!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *