VIDEO: Unboxing een pakket van Aldi, een goodiebag van Ambitieuze meisjes en meer!


Hey daar! In de maand december krijg ik als foodblogger gruwelijk veel pakketjes toegestuurd. Super leuk, het voelt iedere dg als mijn verjaardag :D. Deze week heb ik alle pakketjes verzameld onder de Kerstboom om aan het einde van de week een unboxingvideo op te nemen. Totale onzin, maar evengoed leuk :D.

Check de video hierrrr of hierboven!

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe video online staat? Abonneer je dan gratis op mijn YouTubekanaal door hierrr te klikken.

Ik ben benieuwd naar de reacties! Totaal kut of juist leuk? Let me know!

PS: JA, als ik veel gratis spullen ontvang of dingen overhoud dan geef ik dat weg aan vrienden, familie én mensen die het ietsje minder hebben, dus don’t worry about that 🙂

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op Snapchat, volg mijn eetdagboeken via Lterveld!

2 reacties op “VIDEO: Unboxing een pakket van Aldi, een goodiebag van Ambitieuze meisjes en meer!

  • Ik vind het zelf echt heel grappig om te zien wat je allemaal thuisgestuurd krijgt als foodblogger. Zie ook al veel voorbij komen op snapchat, maar vind dit soort filmpjes ook wel leuk om te zien haha!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *