Broodje visstick

Door Elske – In de categorie: snelle, simpele en goedkope gerechten heb ik weer een toppertje voor je hoor! Dit broodje visstick met sla en knoflooksaus smaakte mij heerlijk en ik hoefde er niet veel tijd aan te besteden en, dikke bonus, het was goedkoop. Toch altijd fijn. Ready for ‘s werelds makkelijkste recept? Komt ‘ie!

Voor 1 broodje visstick: één meergranen broodje – vier vissticks – handje gemengde sla – één tomaat – vier plakjes komkommer – knoflooksaus

Goed opletten, want man man man wat is dit lastig… Je snijdt het broodje door midden, legt op de onderste helft wat sla, drie schijfjes tomaat en de plakjes komkommer. Onder tussen bak je de vissticks in wat olie in de pan op middelhoog vuur (zo verbranden ze niet). Na vijf minuutjes bakken draai je ze om en bak je ze nog eens drie tot vijf minuten aan de andere kant. Klaar? Eet dan één visstick los op en de andere drie leg je op broodje. Tenminste, dat deed ik want er pasten er maar drie op mijn broodje. Stilde de eerste honger weer :). Dan doe je wat knoflooksaus over je vissticks en leg je de andere helft van het broodje hier bovenop. Stiekem deed ik er later ook nog wat chilisaus op om te testen of dit lekker was. Het antwoord: Jazeker.

‘Wat doe ik dan met de rest van de tomaat?’ hoor ik je denken. Die snijd je in stukjes en serveer je met de overige sla bij je broodje. Nu ben je klaar om te genieten van dit broodje en voor de rest van de avond te chillen, omdat je minimale afwas hebt gecreëerd.

Was dit lekker? JA. Willen we, na de wraps met vissticks en dit broodje visstick, meer recepten met vissticks? Reageer dan hieronder met JA of NEE, nooit meer 😉 Handige info voor ons.

Wist je dat Leo een tosti-boek schreef?
Haar derde boek heet TOFFE TOSTI’S en ligt nu in de winkels. Het kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier haar eerste of tweede boek.

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Leo óók! Check haar via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK.

Eén reactie op “Broodje visstick

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *