Aziatisch: Noedels met garnalen, Thaise groentes en zoet-zure saus

Aloha! Afgelopen donderdag aten Bas en ik een maaltijd waarover de meningen verdeeld waren; Bas vond het heerlijk, ik vond het behoorlijk smerig. Oordeel zelf en maak deze noedels met garnalen zélf klaar, als volgt:

Nodig voor 2 personen: 180 gr (knoflook)garnalen – 250gr Thaise groentes – 200gr noedels – 1 flesje Sweet&Sout woksaus – wat seroendang en gebakken uitjes – balie kroepoek

Wat noedels betreft probeerde ik eens iets nieuws uit, tenminste, volgens mij was het nieuw. Van Conimex hadden ze noedels uit een zak, die je niet meer hoeft te koken en dus meteen mee kon wokken. Leek mij wel handig omdat ik zin in heel weinig afwas had (en alles nu dus in 1 pan klaar kon maken). Je betaalt er iets meer voor dan normaal en krijgt minder, maar het is wel handig. (Dit is overigens geen reclame ;-)).

In de wok, in wokolie (echt lekkerder dan andere olie!) bak je de groentes 2 minuten. Doe de garnalen en woksaus erbij voor weer 2 minuten. Daarna schep je ook de noedels erbij en dit wok je op hoog vuur. KLAAR! Erg makkelijk dus. Bij het opdienen van Aziatische producten vind ik Seroendang, gebakken uitjes en kroepoek altijd nog erg lekker. Een enorme Conimex-maaltijd was dit dus.

Ik vond het alleen echt heel vies en Bas vond het erg lekker. Nu hou ik niet echt van scherp eten en volgens mij vind ik die knoflookgarnalen van AH ook gewoon net lekker, maar brr ik maak dit niet nog eens! Bas daarentegen wel 😉 Haha!

PS: Toen ik op de site van Conimex keek om te zoeken hoe die noedels heten, kwam ik tegen dat je gratis Woksaus en Noedels kan halen; vast leuk voor menig student die dit leest, toch? Besparen!

Misschien vind je dit ook lekker:


2 reacties op “Aziatisch: Noedels met garnalen, Thaise groentes en zoet-zure saus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *