10 gerechten onder €10 bij Deliveroo

Gesponsord – Dag leuke mensen! Wie veel in mijn buurt is, weet dat ik gek ben op eten bestellen. Klinkt misschien een beetje vreemd als foodblogger – ik hoor een soort van iedere avond in de keuken te staan-, maar als het aanbod van bezorgrestaurants zo goed is als in mijn buurt, dan kun je bijna niet anders dan bestellen, bestellen en nog meer bestellen. En dat is precies wat ik voor deze blogpost heb gedaan. Ik ga je vandaag vertellen over 10 heerlijke hapjes onder €10, via Deliveroo. Omdat eten bestellen helemaal niet per se altijd heel duur hoeft te zijn. Love it! Klaar voor? Let’s Deliveroo!

Poké bowl van Poké Perfect
We beginnen met dé trend van het moment: Poké bowl. Dit is een bak vol sushi-achtige dingen, maar dan Hawaiiaans ;-). Ik vind de Pokébowls van Poké Perfect heerlijk en je bestelt dus al een pokébowl vanaf €9,80. En dat is écht nice.

Grilled Chicken Burrito van Salsa Shop Kinkerstraat
Een andere topper vind ik de Salsa Shop op de Kinkerstraat in Amsterdam. Ga hier zeker voor de Grilled Chicken Burrito. Die is namelijk én heel lekker en kun je, voor €10, vullen met heel veel extra lekkers. Zo koos ik voor extra mais, rijst, bonen en Smokey Pineapple Chipotle. Heerrrrlijk!

salsashop

Goi Chuon van Pho 91
Voor de liefhebbers van de Aziatische keuken is er in Amsterdam natuurlijk ook een héél groot en goed aanbod. Bestel bijvoorbeeld eens Goi Chuon bij Pho 91. Dat zijn heerlijke summer rolls met hoisin saus. Mjam! En maar €5,40.

Oké, de eerlijkheid gebied te zeggen dat je bij bestellingen onder de €12,50 wel een toeslag moet betalen, dus het is slim om je óf helemaal vol te vreten met meerdere gerechten (bijvoorbeeld ook alvast iets lekkers bestellen voor de lunch van morgen) of te bestellen in gezelschap. Maar dit geldt eigenlijk altijd: in gezelschap eten is leuker en vrijwel altijd goedkoper. Arme singles ;-).

Gyros van Meat&Greek
Als je voor Grieks gaat, moet je eigenlijk wel voor Gyros gaan. Want wat kunnen ze het goed klaarmaken. Zo ook bij Meat & Greek (even een applausje voor deze naam). Voor €7,50 zit jij aan je avondmaal. Love it!

Giros van Sirtaki
Om nog maar even in de Giros-hoek te blijven: Sirtaki in Utrecht is ook een topper, heb ik me laten vertellen. En zo zie je maar: Deliveroo zit niet alleen in Amsterdam!

Classic Burger van Braai Vondelpark
Ook een dikke hamburger kan natuurlijk niet uitblijven in dit lijstje van 10 gerechten onder €10 via Deliveroo. Deze unit bestelde ik bij Braai Vondelpark en hij is amazeballs én slechts €8. Met een beetje extra cheddar (altijd een goede optie), legde ik er €8,70 voor neer. En man, wat vond ik dit lekker.

braai_wondelpark

The Classic Beef Thriller van Thrill Grill
Over lekkere burgers gesproken; ook altijd fijn vind ik de burgers van Thrill Grill. Zowel om op te eten in het restaurant zelf, als thuis te laten bezorgen. Ga voor de klassieker, dan zit je altijd goed.

De Streetbox van Streetfood
Dat Deliveroo niet alleen in de randstad bezorgt bewijst Streetfood wel; mocht je je in Eindhoven bevinden, dan heb ik me laten vertellen dat de Streetbox van Streetfood een topper is. Het idee is fantastisch: voor €7,50 bestel je een bak frites met topping en snack erbij. Je mag zelfs kiezen wat voor soort friet je wil: 12mm, 8mm, curly: you name it! Kibbeling of krokante kip erbij en gaan! Ni-hice.

Ebi Tempura Maki van Tomo Sushi
En last but not least kan sushi natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Als je je een beetje verdiept in verschillende sushi-restaurants – je hebt er namelijk nog al wat – dan ontdek je dat je prima een kleine maaltijd onder €10 kunt bestellen. Neem nou Tomo Sushi in Amsterdam: ik bestelde hier de geniaal lekkere Ebi Tempura Maki à €8,50 en was in de hemel. Eén handrol zalm erbij en ik zat vol.

Wel geldt ook hier, net als bij alle bovenstaande restaurants: met meer mensen bestellen is sowieso goedkoper.

tomo)sushi

Zo, dat was mijn lijstje. Zó’n gevarieerd aanbod, ik ben er echt dol op. En ik denk jij ook ;-).  Ik hoop dat ik je met deze blogpost weet te inspireren om ook eens lekker eten te bestellen en ik ben razend benieuwd dat als je bestelt, wat jouw favoriete restaurant is (vooral als dat in Amsterdam is, haha). Laat je het weten in de reacties?

Eet smakelijk! 😀

Op 15 november komt mijn derde boek uit!
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTI’S en komt in November uit. Het kost €14,95 en is vanaf dan verkrijgbaar bij de boekhandel of via Bol.com. Bij Bol.com kun je het boek nu al reserveren! Doe dat hierzo, dan ben je de eerste die het boek ontvangt.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *