Nu in de winkel: TOFFE TOSTI’S

Het is zo ver! Mijn derde boek TOFFE TOSTI’S is vanaf nu te koop! Scoor ‘m in de winkel (Bruna, de lokale boekhandel, you name it!) of bestel ‘m via Bol.com!

55 toffe tosti-recepten
In TOFFE TOSTI’S vind je 55 toffe tosti-recepten. Van tosti’s vruchtenhagel tot kipknakworst (maar dan wel met truffelmayonaise) en van pittige pinda tot pulled chicken. Maar ook de klassieke tosti-recepten vind je in dit boek. Met handige tosti-tips en tosti-feitjes is dit hét complete tosti-boek voor de tosti-liefhebber anno 2017. Doe je normaal alleen een plakje kaas, ham en als je in een exotische bui bent, ananas, op je tosti? Daar gaan we dus mooi samen verandering in brengen hè ;-).

leotostiboek

Ik ben zelf echt SUPER blij met het eindresultaat. TOFFE TOSTI’S is dunner, kleiner én goedkoper dan mijn eerste boeken. Het voelt echt als de baby van de eerste twee en ik ben er zó verliefd op, hahaha :D. Hij staat hier al heerlijk te pronken in de boekenkast, naast z’n vader en moeder ;-).

boekenkast

Bestel ‘m nu of zet ‘m op je verlanglijstje (MAAR LET OP!)
TOFFE TOSTI’S is o.a. te koop bij Bol.com en de Bruna. Verder hebben een aantal boekhandels het boek ingekocht, zoals bijvoorbeeld Scheltema. Check vooral even of jouw boekhandel hem heeft, of bestel online bij Bruna.nl of Bol.com. Het boek kost €14,95.

Zet je het boek op jouw verlanglijstje voor Sinterklaas of Kerst? Let dan op dat je er wel bij zet dat het om TOFFE TOSTI’S gaat. Er zijn een aantal andere tostiboeken die gepromoot worden door sites als lootjestrekken.nl en je wil niet dat je vader per ongeluk het verkeerde tostiboek voor je koopt ;-).

Def cover HR

Deel jouw #TOFFETOSTI
Ik ben echt vet benieuwd wat jij van TOFFE TOSTI’S vindt. Laat het hieronder weten, deel het via social media met #TOFFETOSTI (zonder s) of schrijf het op op de speciale ruimte ervoor op pagina 143 van het boek. Oh! En een review via Bol.com vind ik ook altijd fijn 😀

Van alle tosti’s die gedeeld worden met #TOFFETOSTI ga ik de komende tijd een aantal bloggen hier op gewoonwateenstudentjesavondseet.nl. Zodat we allemaal inspiratie krijgen om nog meer tosti’s te eten. Vind je dat leuk? Tag me dan ff in jouw #TOFFETOSTI @Lterveld.

delen

Zo. Volgens mij was dat alle praktische info <3. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan vooral hieronder. En dan zeg ik nu: LET’S TOSTI! <33333

***
Wist je dat ik een tosti-boek schreef?
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTI’S en ligt nu in de winkels. Het kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Eén reactie op “Nu in de winkel: TOFFE TOSTI’S

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *