De 5 allerlekkerste broodjes hamburger

Door Elske – Hallo iedereen! Ik noem een klef wit broodje, sappig vlees, veel kaas en saus. Waar denk jij dan aan? Hamburgers is het juiste antwoord! Heb jij hier nou net zin in vanavond (of vanmorgen mag van mij ook), maar kom je niet veel verder dan een broodje, hamburger, blaadje sla en een plak kaas? Dan geef ik je hieronder wat inspiratie voor het ultieme broodje hamburger. Het enige wat het nog lastig kan maken is de keuze, want oh boy deze broodjes hamburger zijn stuk voor stuk heerlijk!

Hamburger in parmaham met tomaat en mozzarella op een Italiaans broodje

5. Hamburger in parmaham met rucola, tomaat en mozzarella
Ja, je hebt het goed gezien. We beginnen met aftellen. Dus op nummer vijf deze fijne burger. Je wikkelt de burger in parmaham en dan bak je hem. Dat maakt hem extra speciaal en behoorlijk lekker 🙂 Wanna try?  Klik op de foto voor het recept!

4. Dikke smashburger met augurk en mosterdmayo (vegan)
Ja ja mensen. Wist je dat je een vet lekkere namaak kan maken van McDonald’s burgers met Beyond Meat vegan gehakt? Als je dat spul met een spatel platdrukt in de pan, krijg je knetter knapperige en dunne burgers. Just like McD! Check hier het recept van deze heeeeeerlijke vegan cheeseburger.

3. Het ultieme broodje hamburger
Dit broodje hamburger heeft alles wat een broodje hamburger moet hebben. Een wit kadetje (gekke naam voor een broodje, just saying), lekkere sauzen, goed vlees, augurk, cheddar én gefrituurde ui ringen. Zie je jezelf al een hap nemen uit deze onderstaande burger? Hij is echt geniaal. Probeer het zelf maar eens!

Bestel mijn e-book
Zin om eens iets origineels klaar te maken op de barbecue? In mijn e-book Gruwelijk Grillen vind je 34 toffe barbecue-recepten. 50% vega en 50% vlees of vis. Support your local foodblogger en bestel mijn e-book op Bol.com of via Etsy.nl.

2. Broodje tomatenburger met gegrilde aubergine, olijven, rucola, Parmezaanse kaas en mayo
Nee, dit is geen vegaburger gemaakt op basis van tomaat. Nee, Leo vond iets geniaals uit en dat proces heet ’tomatenpuree mengen met je gehakt’. Of tartaar in dit geval en dat is super lekker! Met een beetje pesto misschien nog wel beter. Dus zin in een hamburger italian style? Dan is onderstaande burger wat voor jou!

Tomatenburger met gegrilde aubergine, rucola, olijven, Parmezaanse kaas en mayo

1. Hamburger met spitskool, augurk, barbecuesaus en Parmezaanse kaas
En dan nu nummer één… Hoewel alle hamburgers uit dit rijtje vet heerlijk zijn, spant deze burger wel de kroon. Je zou het misschien niet meteen verwachten met deze ingrediënten, maar check één keer onderstaande foto. Hoe goed ziet dat er uit? Dit wil je. Vanavond nog. Heerlijk sappig door het de tartaar, maar ook die spitskool en augurk werken perfect bij elkaar. Dit alles op een knapperige ciabatta en oh, oh, oh, wat ga jij smullen vanavond.

Heb je al honger gekregen van deze broodjes? Ren dan naar de supermarkt om de ingrediënten te halen zodat je zo snel als mogelijk aan de slag kunt. Je zult er geen spijt van krijgen, ik beloof het ;). Heb jij een ander geniaal recept voor een broodje hamburger? Laat het dan vooral hieronder weten, dan ga ik dat eens testen!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Eén reactie op “De 5 allerlekkerste broodjes hamburger

  • ik ga denk ik de Hamburger met spitskool, augurk, barbecuesaus en Parmezaanse kaas maken maar ik weet niet of het lekker is ik hoop van wel maar ze zien er allemaal we heel lekker uit groetjes marelyn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *