Mexicaanse wraps uit de Airfryer

Hey you! Gisteravond heb ik voor het eerst ooit Mexicaanse wraps uit de Airfryer gemaakt en ik vond het echt een geniaal succes, dus vandaag deel ik het recept met je op mijn blog. Normaal maak ik wraps in de oven, zodat ze een beetje knapperig worden en de kaas smelt en dat duurt altijd eventjes, maar bij gebrek aan oven heb ik ze ff in de Airfryer gedaan en dat werkte super snel en goed. NICE!

Ik maakte simpele Mexicaanse wraps met o.a. bonen, nepkip, courgette, tomaat, Tex Mex kruiden en lekker veel kaas. Lees je mee?

Nodig voor 2 personen:
– 4 wraps
– 1 bakje nepkip of 250gr kipfilet
– 1 zakje Santa Maria Taco Seasoning
– 1/2 courgette
– 15 cherrytomaatjes
– geraspte kaas
– 2 avocado’s
– 2 eetlepels zure room
– Hak bonen uit zak (naar keuze)

ook nodig: Airfryer XL

Bereiding wraps uit de Airfryer
Verhit een scheutje olie in de koekenpan en bak de nepkip rondom knapperig en goudbruin. Voeg dan in stukjes gesneden courgette toe en bak even mee.

Spoel de bonen af onder de kraan in een vergiet en voeg ook toe aan de pan. Doe er het zakje Taco Seasoning bij en een klein scheutje water. Roer door elkaar en laat lekker even bakken. Voeg ook gehalveerde cherrytomaatjes toe, zodat die de boel een beetje vochtig maken.

Haal het mandje uit je Airfryer en leg er 4 wraps in, als een soort taco’s omhoog gevouwen. Vul de wraps met de Tex Mex uit de koekenpan en eindig met een laagje kaas. Bak de wraps 5 minuten op 180C. Klaar!

Erbij maakte ik een simpele guacamole van 2 geprakte avocado’s met zure room en een beetje zout en peper. Als je knoflook of knoflookpoeder in huis hebt, kun je dat ook lekker door de guacamole doen. Helaas heb ik NIETSSS tot m’n beschikking hier op het vakantiepark, maar zonder was het ook prima ;-). Eet smakelijk!

De wraps worden dus door de Airfryer super snel knapperig en de kaas smolt ook lekker snel. En man, wat vond ik dit lekker. Gewoon echt een lekkere voedzame maaltijd, lekker vullend, veel groente. Love it!

Bewaar dit recept op Pinterest
Wil je dit recept op een later moment makkelijk terugvinden? Bewaar onderstaande foto dan op een van je Pinterest borden.

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *