Leo’s leven #80: bezichtigingen, vakantiepark, familieweekend en heel veel poezenfoto’s

Goedemorgen leuke mensen! Het is vrijdagochtend en ik typ dit dagboek live vanuit het huis van m’n nieuwe buren, naast de bouwval. Jaja! Vandaag zijn de laatste bezichtigingen in ons huis en we moesten nog een paar uurtjes overbruggen met poes Teddy, dus onze buren waren zo lief dat we bij hun kunnen bivakkeren. Echt top!

Vandaag praat ik je in dit dagboek bij over de afgelopen week. Die voelde alsof ik totaal in limbo (inception) heb geleefd; totaal tussen twee werelden; in een andere realiteit. Ik heb de afgelopen dagen in een vakantiehuis gezeten totaal afgezonderd van de buitenwereld, heb daarvoor een rete druk familieweekend gehad, deze hele week waren er bezichtigingen in ons huis dat te koop staat… Kortom: genoeg om je bij te praten. Oh en niet te vergeten: ik maakte ongeveer 100 foto’s van Teddy op het vakantiepark. Wees voorbereid (ik hou me in).

Ga er lekker voor zitten, want dit wordt een lange. Kopje thee erbij, warme choco en chillen maar!

Vrijdag: Op naar Assen!
Vorige week vrijdag was een lekker dagje. Overdag was ik thuis aan het werk tot een uur of 3 en toen heb ik m’n spullen ingepakt voor een weekendje in ‘t Noorden.

ook vandaag hangen de slingers uit <3

Om half 4 stapten Jan en ik in de auto naar Assen, om de verjaardag van mijn moeder te vieren. Ook m’n zus met vriend en kids kwamen naar Assen, dus ik was sinds hele lange tijd eindelijk weer een keertje met het hele gezin bij m’n ouders. Super gezellig! Een avond vól gekakel door elkaar, lekkere wijntjes, bubbels, friet en gezelligheid. Heerlijk!

Nog ´één wijntje met m’n schatje terwijl iedereen al naar bed is

Zaterdag: Chillen in Groningen
Op zaterdag moesten Jan en ik alweer een beetje op tijd uit de veren, omdat Oscar voor het eerst aan een hardloopwedstrijd mee ging doen. ZO LIEF! En dat óp zijn verjaardag! Om 11 uur was de start van de hardloopwedstrijd voor kleine kindjes en om 6 over 11 finishte hij. 1 kilometer gerend in 6 minuten, zo cool! Het was echt vet cute, haha.

Support langs de zijlijn
Finishhhh!

Daarna gingen we lekker naar het huis van m’n zus om de verjaardag van Ozzie te vieren. Een hele dag met kids, om 3 uur kwamen er nog allemaal gezellige mensen (met kinderen) en ‘s avonds aten we met z’n allen pizza. Man, wat een heftige dag, zo’n kinderverjaardag haha. Wel echt heel gezellig, want ik heb super veel spelletjes gespeeld met Os en Ollie, maar ook wel echt intens.

‘s Avonds bleven we lekker met z’n vieren over (Sas, Yor, Jan en ik) en hebben we nog een heel fijn avondje op de bank gehad met wijn en whisky en goede gesprekken. Heerlijk!

Zondag: Op bezoek bij Beppe
Zondagochtend was weer rete gezellig met Ozzie en Ollie, maar om een uur of 10 vertrokken Jan en ik richting Opeinde, voor een bezoekje aan Beppe. Wat vrij veel was; allebei na een drukke week met verbouw- en verkoopshizzle (en fulltime werk) eerst al naar Assen, toen duizend prikkels in Groningen en nu ook nog langs Beppe. Maarrr… let’s go. We hadden dr al een tijdje niet gezien en het is wel altijd gezellig om langs te gaan.

Dus bij Beppe in Opeinde dronken we nog ff een kopje thee en kletsten we over ditjes en datjes en na een paar uurtjes stapten we weer in de auto naar huis. Even tijd voor ons twee <3.

Eenmaal thuis was het helaas niet een kwestie van lekker chillen met je billen, want we moesten ons huis helemaal mooi en opgeruimd maken voor de bezichtigingen die maandag van start gingen. Dus opruimen, afstoffen, prullaria weg en meer van dat soort toestanden. Het werd al vroeg donker, dus we konden niet te lang door, maar dat was ook wel ff prima. Tijd om te relaxen.

Ondertussen in de keuken ook nog even een prachtige pan stoofvlees gemaakt, naar dit recept.

Maandag: De bezichtigingen gaan van start
Op maandag stonden we vroeg op, om het huis écht klaar te maken voor de bezichtigingen. Kranen poetsen, kastjes opruimen (je weet nooit wat iedereen opentrekt), schoenen en jassen ff naar de bouwval verplaatsen en meer van dat. Om 12 uur waren we klaar en zag het huis er spikkkkk en span uit. Het is in de tijd dat wij er wonen nog nooit zo schoon geweest, hahaha.

Gezellige bloemen voor in huis!

Om 1 uur vertrokken we richting het vakantiepark. We hadden voor deze week een vakantiehuisje geboekt omdat Teddy heel erg bang is voor vreemde mensen en als er dan iedere dag allemaal vreemde mensen in zíjn huis (haha) over de vloer zouden zijn, terwijl ik niet thuis ben, was dat niet chill. Dus; vakantiepark it is.

Let’s go Ted!

Het was nog een behoorlijke uitdaging om een plek te vinden die betaalbaar is, niet spuuglelijk en waar katten welkom zijn. Gek genoeg zijn heel veel plekken prima voor honden, maar zijn katten dan niet welkom. Super raar. Na lang zoeken kwam ik uit bij Dunimar Noordwijkerhout en dat was echt een prima plek.

We hadden een huisje van zo’n 70 m2, verdeeld over twee verdiepingen. De decoratie was niet spuuglelijk, het meubilair niet limegroen en het park was super rustig; precies wat we nodig hadden.

Teddy vond het allemaal heel spannend, maar toch ging het wel goed in het vreemde huisje. Hij kroop niet alleen maar onder de bank en kwam zelfs gewoon op schoot chillen. Wel wat onwennig natuurlijk, maar het viel me alles mee.

Dinsdag: Chillen op het vakantiepark
Op dinsdagochtend stonden we weer vroeg op, want Jan moest werken in Amsterdam en ik moest iets doen voor een campagne in Haarlem, dus carpoolden we naar ons eigen stadje. Teddy achterlatend op het vakantiepark. ZO ZIELIG <3.

Ik was na een uurtje gelukkig weer “thuis” en kon Teddy onder het bed vandaan krijgen. De rest van de dag hebben we heerlijk met z’n twee gecocooned. M’n hoofd stond totaal niet naar werk en dus zette ik m’n out of office aan en ben gewoon echt ff met Tedmans gaan chillen. Gewoon even wij, met z’n twee, op een vakantiepark.

Hij was heel nieuwsgierig naar de buitenwereld, maar vind het tegelijk doodeng haha
Alle plekken waren spannend, maar de houtkachel was raaaaazend interessant. Ik heb ‘m op een gegeven moment maar dicht gezet met een boodschappenkrat, maar hij bleef er maar rondsnuffelen.
Terwijl ik de podcast online zette, chillt Teddy ‘m lekker veilig onder de dekens.

‘s Avonds haalde ik Jan nog even op van het station en daarna zijn we lekker voor de tv gekropen met z’n drie. Tiny House Battle aan en nergens meer naartoe.

Woensdag: 385 stappen
Woensdag was dan ein-de-lijk het moment dat ik kon uitslapen. Heerlijk. Jan nam de auto mee naar z’n werk, dus ik zat daadwerkelijk de hele dag aan het vakantiepark gekluisterd, waar geen zak te beleven was én waar ik totaal geen behoefte had aan íets van entertainment of buitenlucht. Nee, deze meid heeft lekker tot 12 uur in bed gelegen met Teddy en heb daarna alleen maar heerlijk in het huisje aangekloot. Jogginbroek aan, poes erbij, waterkoker draait overuren en chillen maar.

‘s Avonds gingen we nog even langs bij vrienden Ricky en Amanda die op 5 minuutjes afstand van het vakantiepark wonen. Een vet gezellige avond was dat <3.

Donderdag: Verbouwplannen
Op donderdagochtend kwam de aannemer van onze bouwval ff langs op het vakantiepark om een en ander door te spreken over de planning. Een gezellige meeting, maar ook eentje die nogal overweldigend was, haha. Met heel veel actiepunten die eruit voort kwamen. Ik kreeg geen stress, maar we moeten wel serieus rekening gaan houden met flinke uitloop en dat we misschien aan het einde van de verbouwing tóch naar een vakantiepark moeten, ipv verhuizen vanuit ons eigen huis, direct naar de dan-niet-meer-bouwval. Maar goed; we gaan het allemaal wel zien.

De rest van de middag stond in het teken van een heleboel mensen benaderen voor verschillende klussen om wat offertes met elkaar te vergelijken. Na uren research in kozijnen, puien, tegelzetters, vloerbalken en weet ik wat allemaal niet meer, was het tijd om even m’n hersenen nul input te geven. Tijd om domme reality tv te kijken op Videoland. Heer-lijk.

‘s Avonds reden we nog even naar het strand bij Noordwijkerhout en dat was ZO DONKER. Echt nul verlichting en bijna geen maanlicht, dus het was echt een belevenis hahaha. Je kon gewoon de zee niet echt goed zien, zo donker. Maar wel écht even fijn om helemaal op adem te komen op het strand, de plek waar ik op m’n aller gelukkigst ben <3

‘s Avonds bestelden we een pizzaatje op het vakantiepark en daarna stapten we nog heel even in de auto om bij vrienden Jort en Nina langs te gaan, die óók op een vakantiepark bivakkeren wegens een verbouwing, hahaha. ‘T is wat hoor :D.

Inmiddels is het vrijdagmiddag en heb ik echtttt veel zin om naar huis te gaan. Vanaf half 2 is ons stekkie weer van ons. Heerlijk! Het huis staat er bovendien rete schoon en gezellig blij (overal bloemen), dus ik heb helemaal zin in thuiskomen straks. En Teddy denk ik ook <3.

Het komende weekend staat in het teken van de grootste duurzaamheidsbeurs van Nederland, waar we morgen naartoe gaan (hopelijk?) en verder gaan we het eens even lékker rustig aan doen. Ik heb heel veel zin om naar het strand te gaan, misschien even een ontbijtje buiten de deur te nuttigen. En vooral: weer even onderdeel worden van de normale wereld. Het heeft de afgelopen dagen zó gevoeld alsof ik ff in m’n eigen bubbel zat met m’n kat. Echt totaal idioot, maar zo voelde het echt. En nu heb ik weer zin om me onder te dompelen in Haarlem, in m’n fijne huis, om weer aan het werk te gaan in gewoon een normale situatie :D.

Overigens word maandag een spannende dag in ons verkoopproces, dus waarschijnlijk begint volgende week work-wise alweer helemaal slecht. Maar het is ook maar gewoon even wat het is. Het zijn chaotische tijden met veel to do’s en daar probeer ik zelf m’n weg in te vinden. Let’s do this!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *