Video: Bouwval gekocht! – De Verbouwing #1

Hallo leuke mensen! De eerste video staat online waarin Jan en ik je meenemen in de verbouwing van onze bouwval naar een droomhuis! In de videoserie De Verbouwing nemen we je mee in de verbouwing van onze bouwval. Een woning die volledig aan puin geslagen wordt, om het vervolgens om te toveren tot droomhuis. En dat in 6 maanden, met beperkt budget. Een route die heerlijk is om te volgen, want slopen, klussen en inrichten brengt stress, gekibbel en -hopelijk- heel veel blijdschap met zich mee. Iedere twee weken praten we je bij over de stand van zaken.

Vandaag kwam deel 1 online: Bouwval gekocht. Bekijk de video hier of hieronder!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!


6 reacties

Rachel -

Wauw gefeliciteerd ik ben super benieuwd hoe de hele verbouwing gaat verlopen! Ik ga het in ieder geval zeker volgen. Wij zijn sinds vorige week eindelijk klaar met ons huisje. Eindelijk is het helemaal af.. van boven tot onder, van voor tot achtertuin! Dan heb je eindelijk rust en kan je genieten.

leonie -

Oooh geweldig!!

Femke -

OMG zoveel blijheid en energie spat van deze video af. Ik word gewoon helemaal blij doordat ik er naar kijk. Heeeeel veel plezier en succes (!) met de verbouwing. Ik ga jullie zeker volgen. Komen de filmpjes/shots van instagram ook in de video’s terecht?

leonie -

Dank je wel! 😀 De meeste filmpjes van Instagram zullen niet in de video komen.

Dewi -

Yes heb er ook zin in om dit allemaal te volgen!

leonie -

Vet leuk om te lezen 😀

Reageer ook