Pizza met droge worst, champignons, kappertjes en mozzarella

Hallo leuke mensen! Het is weer tijd voor pizza! Pizza is altijd goed en vandaag heb ik een super lekker recept voor je. We maken ‘m dit keer met droge worst <3. Klinkt misschien een beetje gek, maar het is ontzettend lekker. Ik gebruik in dit recept een biologische fuet en die bak je lekker mee in de oven. Samen met de kappertjes, champignons en mozzarella is deze unit top. Zin in? Let’s pizza!

Nodig voor 2 personen:
1 rol pizzadeeg incl. pizzasaus
– 100gr champignons
– 1 eetlepel kappertjes
– 1 bol mozzarella
– 10cm droge worst, bijvoorbeeld fuet
– 1 theelepel oregano

Bakpapier

Bereiding
Verwarm de oven voor tot 200C. Rol het deeg uit over een met bakpapier bekleedde bakplaat. Smeer de bodem in met tomatensaus. Verdeel vervolgens champignons (in stukjes gesneden of gescheurd) over de bodem. Snijd de droge worst in dunne plakjes en verdeel die over de pizza. Doe dan ook de kappertjes erop en verdeel er mozzarella over. Top af met peper en oregano. Zet de pizza ongeveer 15 minuten in de oven. Check even de verpakking van je deeg om te zien wat het precies is.

Eet smakelijk!

Ik vond het echt een SUPER lekkere pizza. Niets meer aan doen: de smaken combineren perfect, hij is SUPER smaakvol en ik vond het gewoon echt een top recept. Gek genoeg vind ik droge worst in die kleine stukjes lekkerder dan salami op je pizza. Ik weet niet waarom. Maar probeer het eens: it’s awesome! Eet smakelijk!

Bewaar dit recept op Pinterest
Wil je dit recept op een later moment makkelijk terugvinden? Bewaar onderstaande foto dan op een van je Pinterest borden.

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

3 reacties op “Pizza met droge worst, champignons, kappertjes en mozzarella

  • Deze klinkt erg lekker!!

    Ik zat me laatst af te vragen, is het niet een idee om iets van een like knop te maken, zodat je je favorieten bij elkaar hebt en niet door alle pagina’s hoeft te scrollen? (als jij dit natuurlijk leuk vind haha)

    • Ja dit is vrij ingewikkeld in te bouwen, maar heel makkelijk op te lossen door gebruik te maken van Pinterest! Als je de recepten bewaard op een bord op je Pinterest account, dan heb je alles bij elkaar van alle websites die je volgt! 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *