Verse springrolls met garnalen, basilicum en mango

Hey you! Afgelopen week lunchte ik met verse springrolls met ingrediënten die ik nog in huis had. Het was een mega lekker maaltje en na veel vragen op Instagram, schrijf ik nu maar het recept uit, haha.

Nodig voor 2 personen: 100gr garnalen – 1/2 mango – beetje verse basilicum – beetje mihoen – 10 cm courgette – paar groene asperges – 2 eieren – rijstvellen (deze kun je gewoon in de supermarkt kopen)

Lekker erbij: sojasaus

Snijd de groene asperges in kleine stukjes en bak in een pan met olijfolie rondom eventjes bruin en lekker.

Snijd in de tussentijd de mango in reepjes en de courgette in kleine stukjes.

Bak de garnalen in de pan in 2 minuten gaar.

Kook de mihoen en laat ‘m dan afkoelen onder koud water.

Meng de eieren met een beetje water, kluts door elkaar en bak dit in de pan tot roerei.

Zet dan een pan met warm water klaar en doop een rijstvel daar even in onder. Dit hoeft echt maar super kort. Beleg het rijstvel dan met alle ingrediënten; mango, garnalen, paar blaadjes basilicum, beetje roerei, wat asperge, rauwe courgette en vouw ze dan dicht, als een wrapje.

Doop de verse springrolls in de sojasaus en eet smakelijk!

IMG_2778

Een lekker, simpel maaltje. Mjam! Aanrader!

Sponsor je girllll
Ja mensen, ik heb nog iets aan te smeren… Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je dat hierrrr doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan. Tja, het zijn gekke tijden dus het sponsoren van je favoriete zzp’er is helemaal niet zo’n vreemd idee :D.

Word jij nummer 40.000?
Ik heb netttt 35.000 volgers op Instagram! Volg je me daar ook? Dan laat ik wat meer zien van m’n persoonlijke leven :D. Op naar de 40K!

Meer recepten
Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog op Facebook!


Reageer ook