Mexicaanse wraps met kipdij, bonenschotel en lekker veel cheddar

Dag mooie mensen! Afgelopen zondag én maandag at ik wraps met dingen die ik nog in huis had en dat werd een uitmuntend maaltje. Ik gebruikte een zak HAK bonen uit stazak en ben daar nog steeds -inmiddels ongesponsord – erg fan van. Het is een ideaal product om altijd in je voorraadkast te hebben staan. Verder gebruikte ik kippendijen in plaats van gehakt en dat was ook echt een vet heerlijke uitkomst. En natuurlijk: lekker veel kaas.

Zin in dit makkelijke recept? Let’s wrap!

Nodig voor 4 personen (1 wrap p.p. is genoeg): 4 grote wraps – 1 zak HAK burrito schotel – 300gr biologische kipdijfilet – 2 avocado’s – 1 klein kuipje eetlepels zure room – beetje knoflookpoeder – geraspte cheddar

Snijd de kip in stukjes en bak het gaar in een koekenpan. Voeg dan de burrito bonenschotel uit stazak er aan toe en roer alles door elkaar.

Smeer de bodem van de wraps in met wat zure room. Vul 4 wraps in een ovenschaal met de bonen en kip en vouw dicht. Top af met cheddar en zet dit in de oven totdat het gesmolten is. Een minuut of 15 is wel lekker, op een graad om 180C.

Maak ondertussen zelf guacamole met avocado, zure room, knoflookpoeder en peper en zout. Meng dit met elkaar met een staafmixer. Serveer de guacamole bij de wraps!

Wij hadden er verder nog gebakken aardappeltjes bij en dat was het :). Heerlijk maaltje! Het is echt lekker en anders om eens kipdij te gebruiken voor de vulling, omdat dit een soort andere structuur heeft dan je gewend bent van bijvoorbeeld gehakt  of kipfilet. Dikke aanrader vond ik het. ZO chill dat wij er dus 2 dagen van hebben gegeten (met 2 personen). Nice!

Sponsor je girllll
Ja mensen, ik heb nog iets aan te smeren… Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je dat hierrrr doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan. Tja, het zijn gekke tijden dus het sponsoren van je favoriete zzp’er is helemaal niet zo’n vreemd idee :D.

Word jij nummer 40.000?
Ik heb netttt 35.000 volgers op Instagram! Volg je me daar ook? Dan laat ik wat meer zien van m’n persoonlijke leven :D. Op naar de 40K!

Meer recepten
Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog op Facebook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *