Rijstnoedels met aubergine & garnalen in pinda-kokossaus

Hoi allemaal! Wat heerlijk dat je deze titel hebt aangeklikt. Ik weet; dit recept klinkt een beetje vreemd. Maar het is echt lekker! Ik heb dit recept al vaak klaargemaakt en er ook al eens over geblogd, maar vorige week besloot ik nog eens een poging te wagen om dit maaltje klaar te maken, omdat altijd áls ik erover schrijf, ik een intens lelijke foto erbij heb. Dat moest anders.

En ja; dat is volledig mislukt. HAHA. Dit maaltje is gewoon níet te fotograferen. Het is ZO lelijk, maar écht heel erg lekker. Dus… Toch maar aan de slag?

Nodig voor twee personen: 2 blokken Conimex rijstnoedels – 1,5 avocado – 1 aubergine – 1 bakje grote garnalen – 10 dashes tabasco – 1,5 eetlepel pindakaas – 4 eetlepels soyasaus – 400ml kokosmelk – 1 eetlepel geraspte gember

Omdat ik al vaker uitgebreid over dit recept heb geschreven, verwijs ik je voor de bereiding graag door naar dít recept! 😀 Vervang sriracha door tabasco en your good to go! Succes!

Ik vond het in ieder geval weer heel lekker om te eten :). Ik hoop jij ook!

Word jij nummer 40.000?
Ik heb netttt 35.000 volgers op Instagram! Volg je me daar ook? Dan laat ik wat meer zien van m’n persoonlijke leven :D. Op naar de 40K!

Meer recepten
Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog op Facebook!

Sponsor je girllll
En ja mensen, ik heb nóg iets aan te smeren… Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je dat hierrrr doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan. Thanks!


Reageer ook