Rijstnoedels met aubergine & garnalen in pinda-kokossaus

Hoi allemaal! Wat heerlijk dat je deze titel hebt aangeklikt. Ik weet; dit recept klinkt een beetje vreemd. Maar het is echt lekker! Ik heb dit recept al vaak klaargemaakt en er ook al eens over geblogd,Ā maar vorige week besloot ik nog eensĀ een poging te wagen om dit maaltje klaar te maken, omdat altijd Ć”ls ik erover schrijf, ik een intens lelijke foto erbij heb. Dat moest anders.

En ja; dat is volledig mislukt. HAHA. Dit maaltje is gewoon nĆ­et te fotograferen. Het is ZO lelijk, maar Ć©cht heel erg lekker. Dus… Toch maar aan de slag?

Nodig voor twee personen: 2 blokken Conimex rijstnoedels – 1,5 avocado – 1 aubergine – 1 bakje grote garnalen – 10 dashes tabasco – 1,5 eetlepel pindakaas – 4 eetlepels soyasaus – 400ml kokosmelk – 1 eetlepel geraspte gember

Omdat ik al vaker uitgebreid over dit recept heb geschreven, verwijs ik je voor de bereiding graag door naar dĆ­t recept! šŸ˜€ Vervang sriracha door tabasco en your good to go! Succes!

Ik vond het in ieder geval weer heel lekker om te eten :). Ik hoop jij ook!

Word jij nummer 40.000?
Ik hebĀ netttt 35.000 volgers opĀ Instagram! Volg je me daar ook? Dan laat ik wat meer zien van mā€™n persoonlijke leven :D. Op naar de 40K!

Meer recepten
Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog opĀ Facebook!

Sponsor jeĀ girllll
En ja mensen, ik heb nĆ³g iets aan te smerenā€¦ Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je datĀ hierrrrĀ doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan. Thanks!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *