Leo’s week 39: 11 gangen dineren, super toffe fotoshoot, oppaspoes en meer!

Dag beste mensen en welkom op woensdag! Ik heb jullie vandaag echt leuke dingen te vertellen in m’n dagboek. Ik ging vorige week namelijk o.a. 11 gangen dineren bij een ge-wel-dig restaurant, had echt een suuuuuper toffe fotoshoot (echt zo cool dit), had een vettttt toff afspraak met een geweldig resultaat en ben daarna gewoon nĂłg niet uitgepraat, haha. Genoeg beleefd in Ă©Ă©n week tijd en ik kan niet wachten om je erover te vertellen.

Pak een kop thee, warme chocolademelk of een wijntje. Chill ‘m helemaal de pan uit onder een dekentje en dan vertel ik je over mijn week 39.

Maandag: zoooo lekker aan het werk
Maandag was een topdag. Ik was thuis aan het werk van ‘s ochtends vroeg tot ‘s middags laat en dat ging echt uitstekend. Ik schreef een heleboel receptenblogs, zorgde eindelijk weer eens ervoor dat de reacties op m’n blog beantwoord werden (en vanaf nu houd ik het gewoon bij), ging aan de slag met een campagne en bereidde de podcast voor donderdag voor. Ik zou namelijk een dierenarts te gast krijgen, en dat vergt wel ff wat voorbereiding.

bloemetjes
Als het kutweer is, trek je een bloemetjesjurk aan.

Aan het begin van de avond ging ik sporten  en toen gebeurde het beste ooit; m’n trainer was de volgende dag jarig en trakteerde op zelfgemaakte brownies. Ik weet niet hoor, maar een personal trainer die je brownies voert na het sporten? It’s a keeper! <3

brownie

Dinsdag: mega toffe fotoshoot
Op dinsdag had ik echt een fantastische dag. Ik was gevraagd door de mensen van Essenza, met wie ik samenwerk rondom de slaapkamer make-over, of ik mee wilde werken aan een fotoshoot voor hun zusje Covers & co. OĂłk een merk voor beddengoed. En dat leek me eigenlijk wel tof. Ik word nooit gevraagd voor fotoshoots, maar vind het volgens mij wel heel leuk, dus let’s do this.

Om half 10 was ik in Utrecht en kwam ik op een super chaotische set, die nog helemaal opgebouwd moest worden. Maar omg, het was in zĂł’n mooi huis. Echt de mooiste visgraat-vloer die ik ooit heb gezien, een prachtige keuken, geweldige inbouwkasten boven; echt alles aan dit huis was mooi.

Ik dronk nog ff chill een kopje thee en mocht me daarna omkleden. Ik zou vandaag model staan voor 2 verschillende setjes beddengoed. Bij de eerste shoot deed ik zelf m’n make-up (gewoon naturel) en voor de tweede shoot werd ik helemaal mooi gemaakt door een visagist. ZĂł heerlijk!

shoooot
Hallo visagie!

De shoot ging ook echt vet goed en ik kreeg zulke leuke feedback van de hele crew. Echt, ik voelde me he-le-maal op m’n gemak en in m’n element, terwijl dit iets is wat ik ook echt nooit doe. Maar veel meer zou willen doen wel. WAT leuk <3.

shoot
Kleinnnnnne preview!

Na de shoot shopte ik nog heel eventjes in Utrecht en om een uurtje of half 3 ging ik terug naar huis. Ik had de middag vrij genomen, omdat ik na dit soort activiteiten altijd best moe ben, dus de rest van de middag chillde ik lekker op de bank. Helemaal gelukkig; man, wat had ik een leuke dag gehad.

Woensdag: werkdag
Op woensdag was het dan weer een normale werkdag, waarbij ik wederom lekker veel gedaan kreeg. Ik zit echt helemaal in een goede vibe; helemaal in balans tussen hard werken en veel relaxen.

facetime
Op woensdag altijd ff facetimen met m’n zus. Genoeg om bij te praten iedere week!

Donderdag: 11 gangen uit eten
Donderdag was dan ook echt top. Zoals in de intro al benoemd, ging ik vandaag De Poezen Podcast opnemen met Dierendokter Pim. Hij is het broertje van Bas; als je Ă©cht lang meeleest, weet je wie dat is ;-). Mijn ex-vriend! Pim is dierenarts aan huis en brengt op dierendag een boek uit. Mega leuk! Ik mocht het boek alvast lezen en heb hem uitgebreid geĂŻnterviewd over zijn werk als dierenarts, voor De Poezen Podcast. En het was ZO mega interessant. En het was ook heel leuk om ‘m weer even te zien en te horen hoe het met iedereen is. Wat een top ochtend!! Overigens komt deze podcast morgen online 🙂 Ergens in de loop van de middag, mocht je nieuwsgierig zijn.

podcastt
Dat was gezellig, toch Ted?

Verder ben ik natuurlijk vrij op donderdag, maar ik wilde toch e.e.a. voor werk doen en had ‘s middags nog een meeting met Lieve, in Amsterdam. Lieve is degene die de Facebookpagina van Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet onderhoudt. Zij schrijft berichten en plant alles in. We moesten even meeten om te kijken op welke manier we kunnen ontwikkelen en bedachten samen wat nieuwe ideeĂ«n. Leuk!

Na de meeting ging Lieve door naar een lekker restaurantje en werkte ik nog even verder bij Kanarieclub. Ik vind dat altijd zĂł’n fijne plek om te werken in Amsterdam!

En daarna had ik date-night met Janneman! YES! Hoewel; ik liep al de hele week met buikpijn. Dinsdag gelukkig nergens last van, maar woensdag en donderdag was niet chill. Dus; 11 gangen dineren met buikpijn. Let’s do this!

happypotter
We zaten in een restaurant voor 11 personen en af en toe werd er stikstof door de ruimte verdeeld, en dat gaf dit prachtige effect (en rook heel lekker)

Gelukkig trok de buikpijn redelijk naar de achtergrond en hebben we kunnen genieten van zo’n geweldig diner… We mochten op uitnodiging van Asahi (Japans bier, super lekker) dineren bij het Omakase restaurant Diptych. Omakase klinkt Japans, maar het betekent vooral: laat het over aan de chef. Dus dat deden wel. Chef Ola Lanko legde ons helemaal in de watten. Ze kookt voor 80% met Nederlandse en lokale producten, dus het was verre van Japans. Het was wel echt extreem experimenteel (ik kan NIETS navertellen over wat we gegeten hebben) en het was zo’n fantastische belevenis. We hebben echt ZO hard genoten en zo lekker gegeten. Deze plek is zooo’n dikke aanrader! Ga. Er. Naartoe. Als je een plekje weet te bemachtigen tenminste; ze zit de komende anderhalve maand vol… Haha!

eten
Dat onderste is iets krokants van sojamelk, dat bruine is witlof, dat zwarte is zeewier en die stipjes is iets gepofts, haha. Zo lekker tho!
11gangenn
Dit gerecht was warm en koud. Volgens mij is dit iets met tomaat en venkel, haha
11g
Dit was dé smaakbom van alle gerechtjes; het was iets met calvados en een frans kaasje dat gefrituurd was. En dan nog met iets kouds en iets met zoethout, hahaha. Super onduidelijk, maar zó lekker.
11gang
Oh ik weet eeeeecht niet meer wat dit was…
11gangen
In de trein naar huis!

Vrijdag: toffe afspraak
Op vrijdag werkten Jan en ik allebei thuis. Ik begon mn dag met wederom een lesje Small Group training en ging daarna aan de slag met de fotografie van de slaapkamer make-over. Die blogpost komt ergens deze week of volgende week online, maar er zit ehoorlijk wat werk in, dus nog heel even geduld, haha.

sporten
Sporten!
slaapkamer
Kleine preview van nog onbewerkte foto’s van de slaapkamer!
flowers
Jan kwam thuis met een gezellig herfstboeket <3

Aan het einde van de dag hadden Jan en ik een afspraak bij een meubelzaak, maar daarover vertel ik later meer. <3

Zaterdag: het eerste kerstdiner
Zaterdag was een hele relaxte dag. Ik begon m’n dag met shoppings op een winkelstraat hier in de buurt: verse croissantjes en nieuwe thee it is!

theetuinen
Ik word zo gelukkig van zo’n schap <3.
charles
Even buurten bij oppaspoes Charles!

We maakten samen het hele huis schoon (waar we echt wel ff mee bezig waren) en ‘s middags maakte ik me op m’n dooie gemak klaar voor de avond. Op de planning stond het eerste kerstdiner van dit jaar, haha. Grappend hoor.

klaarmaken
Let’s paint this face pretty

Met mijn vriendinnengroep mĂ©t aanhang is het altijd heel moeilijk plannen om elkaar te zien en dat dan iedereen erbij is, dus dit jaar waren we vroeg begonnen met plannen. En zo kwamen we uit op een diner met z’n allen eind september, haha. En toen hebben we het maar een kerstdiner genoemd ;-).

We aten dit keer bij Amber en haar vriend Peter en het was echt super gezellig. ZO fijn als alle aanhang ook goed met elkaar kan opschieten <3. Bovendien hebben we echt heerlijk gegeten. We werden helemaal in de watten gelegd door Am en Peter en dat was top. Wat een avond!

Zondag: té chill
Zondag was dan echt de chillste dag van de week. We sliepen uit, gingen samen ff bij Charles langs om ‘m eten te geven, Jan lag de hele middag op de bank sport te kijken, ik lag de hele middag op bed te Netflixen. Ik ben denk ik wel drie keer in slaap gevallen deze dag en het was verrukkelijk, want we hoefden niks.

zondaguitslapen
Team uitslapen represent!
kipfilet
Kipfilet is awesome
netflix
Ben helemaal verslaafd aan de serie Mindhunter op Netflix.

We hebben onze week vervolgens nog even spetterend afgesloten…. Toen we naar Appie gingen voor boodschappen en om het glas weg te brengen, reed er een auto door een plas terwijl Jan en ik allebei nĂ©t gebogen zaten om glas weg te gooien. EĂ©n grote vloedgolf verder en Jan en ik waren allebei ZEIK nat. Echt, mijn hele hoofd zat onder het regenwater. Thanks vriend. Maar, we konden er allebei heel erg om lachen; ik hoop dat we iemand een topavond hebben gegeven, hahaha. Flapdrol.

kletsnat
ZEIK nat.

En dan is het nu alweer halverwege de volgende week! Tot nu toe heb ik lekker gewerkt en m’n administratie gedaan, maar er staan nog wat gezellige dingen op de planning. Dit weekend ga ik met m’n zus naar de VT-wonen beurs in Amsterdam, vrijdagavond hebben we een borrel in Groningen en wat werk betreft ga ik lekker aan de slag met de slaapkamer make-over, de woonkamer-content, twee campagnes, ik ga nog naar Marte & baby… Kortom; genoeg leuke dingen. Ik prat je er volgende week over bij! GROETJES!

Volg mijn leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

Trouwens… Wist je dat ik drie boeken schreef?

2 reacties op “Leo’s week 39: 11 gangen dineren, super toffe fotoshoot, oppaspoes en meer!

  • Hiii, ik heb misschien nog wel een tip voor je pds.. heb je ooit op de parasiet Blastocystis hominis laten testen? Ik had echt al jaren PDS (althans die diagnose gaven ze), denk serieus wel 10/15 jaar tot de huisarts voorstelde eens een kuur tegen deze parasiet te gebruiken nadat ze deze gevonden hadden bij een testje. Is een parasiet die heel veel mensen bij zich dragen zonder klachten en daarom wordt hij bijna nooit behandeld, maar hij kan ook PDS klachten veroorzaken. Kuur was beste ooit, serieus van bijna elke dag buikpijn en opgezette buik na het eten naar nooit meer buikpijn. Wellicht proberen waard als je ‘t nog niet getest hebt? X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *