Kant & klaar #34: Zalm lasagne van Aldi!

Door Elske – He hallo! Daar ben ik weer met een kant & klaar recensie en deze keer komt de maaltijd jullie misschien bekend voor. Ik maakte namelijk weer eens een uitstapje naar de Aldi. Gezien de lasagne uit kant & klaar #2 erg goed in de smaak viel en ik van lezers de tip kreeg om ook eens de zalm-variant van deze maaltijden te proberen. Nu is jullie tester de beroerdste niet en niet vies van een goede tip dus let’s test!

Het assortiment
Hier heb ik natuurlijk al vaker over verteld. Het assortiment van de Aldi is niet heel erg ruim qua kant-en-klare maaltijden, maar in de basis hebben ze voldoende. Het grote voordeel: lekker goedkoop! Voor deze lasagne betaalde ik maar €2,69. Iets meer dan de vorige variant die ik testte (zouden ze in prijs gestegen zijn of heeft het met de zalm-variant te maken?), maar jezus wat een prijs. Daar krijg je waarschijnlijk niet zo heel veel gezonds voor terug, maar ach. Dat neem je dan op de koop toe..  #livingontheedge.

De bereiding
De lasagne kun je op twee manieren bereiden: in de magnetron voor 5 minuten op 900 watt (in het plastic) of in de oven voor 25 minuten op 180 graden (zonder plastic). Ik had toevallig de tijd dus koos voor de laatste optie, in de hoop dat dit ten goede zou komen aan de smaak…

Kant&klaar#33_zalmlasagne_aldi_2
Hoe-zo is dit zo oranje?

De smaak
Meteen als ik het plastic van de verpakking haal komt mij een zalm-geur tegemoet. Nu heb ik niets tegen zalm, ik hou er zelfs van, maar dit is behoorlijk intens moet ik bekennen. Het ruikt ook niet naar verse zalm, maar naar zalmsalade of zo. Dat spul wat je ook wel eens op toastjes en stokbroodjes smeert op de verjaardag van je tante.  Die oranje kleur ook.. In ieder geval zeker iets wat je kunt eten met Koningsdag of als het Nederlandse voetbalelftal speelt. Meh, ik weet nog niet wat ik hiervan ga vinden, maar goed: positief blijven! De vorige lasagne van de Aldi heeft mij ook positief verrast.

Wanneer de lasagne uit de oven komt lijkt de intense zalm geur wat verdwenen te zijn. Chill! Overigens was voor mijn oven 25 minuten op 180 graden niet voldoende om de lasagne warm te krijgen; ik deed het er nog 10 minuten langer in.

kant&klaar#33_zalmlasagne_aldi_3
Ziet er na bereiding al een stuk beter uit, al zeg ik het zelf..

En dan de uitslag van de smaak-test: ook deze lasagne van de Aldi stelt me niet teleur! Man, wat lekker romig en kazig. Veel gerookte zalm zit er niet in, maar daar komt dan wederom de prijs weer om de hoek kijken. Echt een soort comfortfood dit. Lekkerder dan de andere variant van de Aldi? Dat niet, maar ook niet minder lekker. Even lekker als je het mij vraagt!

Hou je van zalm? Probeer dan zeker deze zalm lasagne eens! Wil je graag een gezonde kant-en-klare maaltijd? Probeer deze dan niet en ga voor wat anders, want er is genoeg keuze in de supermarkt 😉  Maar qua prijs-kwaliteit-smaak vind ik deze lasagne echt een aanrader!

Ps. Ben je nieuwsgierig naar de andere 32 recensies die deze lasagne met zalm voor gingen? Klik hierboven in de foto dan op de  hashtag #KANTENKLAAR om alle recensies op een rijtje te zien 😀

Je kunt Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet ook volgen via andere kanalen!
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *