Zoete aardappelfriet met kaasschnitzel en salade

Hallo beste mensen! Het is maandag en dus tijd voor een vegetarisch recept. Ik moet zeggen; ik eet echt veeeeel vega de afgelopen tijd. Ook veel vlees, gewoon mooie stukken, maar voor doordeweeks toch veel vega ook. Zo ook dit maaltje. Ik vind dit echt een perfect voorbeeld van een maaltijd met een mega chille vleesvervanger. Wat zeg ik? Jan en ik zijn verslaafd aan deze kaasschnitzels van appie. Holymoly, wat is dit lekker. En dan met zoete aardappel, wat best een gezond ingrediĆ«nt is, en sla, wat ik tot op de dag van vandaag forever super saai zal vinden. šŸ˜›

Nodig voor 1 persoon: 1 kaasschnitzel (dit is de hemel) – 1 zoete aardappel – flinke hand gemengde sla – beetje geitenkaas – beetje rode biet – paar groene asperges – paar amandelen

Snijd de zoete aardappel in dikke frieten; echt dikke frieten. Meng dan met wat olijfolie en een beetje cayennepeper. Doe ze in de airfryer en bak ze 15-20 minuten op 200C. Dan worden ze echt chill. Knapperig zullen ze nooit worden, maar we blijven het gewoon proberen op deze manier. Lekker zijn ze in ieder geval wel.

De kaasschnitzel hoef je alleen even te bakken op middelhoog vuur met een beetje olie of boter in de pan. Keer regelmatig en bak beide kanten goudbruin. Vet heerlijk.

De salade maak je door de ingrediĆ«nten bij elkaar te gooien. Ik vind dit echt saai en vond ‘m ook echt niet lekker dit keer, dus ik zou hier niet teveel je best op doen :P.

Flans alles bij elkaar op een bord en eet het lekker op. Enjoy!

kaas

Volg mijn leven viaĀ INSTAGRAMĀ en blijf op de hoogte van nieuwe recepten viaĀ FACEBOOK.

Trouwensā€¦Ā Wist je dat ik drieĀ boekenĀ schreef?

6 reacties op “Zoete aardappelfriet met kaasschnitzel en salade

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *