Lunch: broodjes met zelfgemaakte kruidenroomkaas

Goedemorgen goed volk! Daar ben ik weer hoor, hè hè! Ik was er ff tussenuit vanwege een vakantie en een verbouwing en minus tweehonderd inspiratie voor m’n eten, maarrrr ik heb de afgelopen weken wel wat recepten gemaakt en gefotografeerd en die ga ik zoveel mogelijk allemaal in de komende uren uitschrijven en de komende dagen publiceren. We beginnen ff heel simpel met een vet lekker lunchrecept, namelijk een broodje met zelfgemaakte kruidenroomkaas én gebakken zalm!

Nodig voor 1 persoon: 2 bruine broodjes – 4 eetlepels Philadelphia naturel – 2 eetlepels bieslook in stukjes geknipt – wat verse peterselie – peper – grof zeezout – plakjes gerookte zalm – sesamzaadjes

Snijd de bieslook en peterselie fijn. Meng met de roomkaas, peper en grof zeezout en smeer dit op de broodjes. Snijd de zalm in kleine stukjes en bak even in een koekenpan totdat het mooi roze is. Voeg dan wat sesamzaadjes toe en verdeel de zalm over de broodjes. Eet smakelijk!

zalm2

Makkelijk & snel en toch een originele lunch. Vet lekker man. Aanrader!

HEY! De vierde druk van mijn boek TOFFE TOSTI’S is net uit! Check het hier!

Volg mijn leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.


1 reactie

Odette -

Ja, zelfgemaakte kruidenroomkaas is echt heerlijk!

Reageer ook