Video: De DylanHaegens Ei tosti! – Tosti’s bakken met leuke mannen

Hey daar! Een tijdje geleden ben ik he-le-maal afgereisd naar Venray om een video op te nemen met niemand minder dan… Dylan Haegens! Dylan is super populair op YouTube (hallo, bijna 1 miljoen abonnees) en doet ook iets met tosti’s (onlangs nog voor Serious Request) en daarom moesten wij samen maar eens aan de slag. Ook tof: Dylan en ik zijn de enige idioten in Nederland met een tosti tatoeage. Tenminste, dat denk ik. Haha!

Goed; ik kwam bij Dylan in zijn awesome kantoor en daar namen we een tostivideo op voor mijn Youtube-kanaal (ik heb over 992.277 mensen ook 1Ā miljoen abonnees) en een challenge voor zĆ­jn kanaal. Vanmiddag om 16.00 vind je de challenge hierzo. Maar je kunt de tostivideo, met dĆ© Dylan Haegens Ei tosti, hier of hieronder al bekijken:

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal of die van Dylan? Gezellig!

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboek nodig. Mijn eerste boek is momenteel uitverkocht, maar je kunt deel 2 hierzo bestellen Ć³f vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a..

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Volg mij viaĀ INSTAGRAMĀ | Ā YOUTUBEĀ | FACEBOOKĀ | SNAPCHAT. Als je iets klaarmaakt van mā€™n blog of uit mijn kookboeken, let me know @Lterveld #gewoonwateenstudentjesavondseet. Like!

EĆ©n reactie op “Video: De DylanHaegens Ei tosti! – Tosti’s bakken met leuke mannen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *