Wraps met baba ganoush, kip, feta, abrikoos, cashewnoten en veldsla

wraps_babaganoush_kip_abrokoos_peterselie_feta_cashewnoten
Hoi allemaal! Vandaag zat ik ziek thuis. Niet doodziek, maar wel ziek genoeg om de voorkeur te geven aan een dag thuiswerken. Als lunch maakte ik al een pasta pesto voor mezelf klaar (hoe verzin je het) en als avondeten wilde ik eigenlijk wraps halen bij dat leuke tentje bij mij op de hoek van de straat, maar toen bedacht ik dat ik beter zelf een nieuw wraprecept kon bedenken; daar hebben jullie tenslotte veel meer aan.

Nodig voor 1 persoon: 2 grote wraps – 2 kippendijen – 2 handjes gezouten cashewnoten – 2 eetlepels feta – een beetje veldsla – 2 eetlepels baba ganoush (aubergineprutje, vind je bij de Humus) – eventueel wat peterselie

Snijd de kippendijen in stukjes en bak totdat ze gaar en een beetje gekleurd zijn. Verwarm de wraps heel even in de magnetron, oven of pan en smeer ze dan in met baba ganoush. Leg daarop wat sla, stukjes abrikoos, feta en de cashewnoten. Eindig met de kip, wat peper & zout en eventueel wat verse peterselie. Overigens maakt het natuurlijk niet uit in welke volgorde je alles in de wrap stopt. In ieder geval niet voor de smaak. Ik zou alleen wel beginnen met de baba ganoush. Daarna is het jouw feestje!

En een feestje is het zeker want dit is lekkerrrr! Het was anders dan ik had verwacht – het had iets minder body dan verwacht – maar het was wel erg smakelijk! In alle eerlijkheid moet ik bekennen dat ik het waarschijnlijk niet nog eens maak, omdat het niet echt een heel noemenswaardig-oh-my-god-nog-nooit-zo-lekker-gegeten-recept is, maar het is wel meer dan prima en ik hoop tóch dat ik je heb weten te inspireren het eens klaar te maken. En als je dat doet, laat je dan even weten hoe het was?

WIST JE DAT…
Ik een kookboek heb uitgebracht? Al meer dan 8000 mensen kochten het boek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet.

2 reacties op “Wraps met baba ganoush, kip, feta, abrikoos, cashewnoten en veldsla

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *