VIDEO: Pannenkoektosti met kaas & spek #Toffetosti


Joehoee! Het is e i n d e l i j k weer eens tijd voor een tostivideo! Vandaag dook ik de keuken in met pannekoekenmix en alles voor een tosti en ging eens even lekker experimenteren. Of dat een goed idee was? Dat check je in de video hier of hierboven!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn YouTubekanaal?

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op Snapchat, volg mijn eetdagboeken via Lterveld!


2 reacties

Veerle Schoon -

Wat een leuk shirt heb je aan? waar is die van? toffe video 😀

Mylou -

Ohh dit klinkt zo goed! Ik heb dus ook echt al vet lang zin in spekpannekoeken, maar misschien is dit ook wel een goede optie. Ik onthou 'm!

Reageer ook