Viscuisine (Bretagne) met spinaziestamppot

Goedenavond! Het is maandagavond en ik heb echt een veel te lui weekend gehad, waardoor ik nu vijf deadlines heb. Kort blogje dus 😀 Ik at vanavond viscuisine – op vegamaandag (HUILEN) – omdat ik écht geen tijd had om te koken. Dus, viscuisine in de oven en klaar. En ja, ook gewoon omdat ik intens veel zin in die zoute korst van viscuisine had. Mjam!

Nodig voor één persoon, schandalige hoeveelheid: 1 hele viscuisine met Bretagne topping – handje spinazie – zakje aanmaakaardappelpuree

Zet de viscuisine 35 minuten in de oven op 200C. Meng als de vis bijna klaar is, de aardappelpuree met kokend water en spinazie en dan heb je spinaziestamppot. Vis er op en klaar. En ja, die hele viscuisine-unit at ik in m’n eentje op. Voor hoeveel personen is dat ding normaal? Ik heb geen flauw idee, maar ik at ‘m op. En zit nu prop-vol. Maar dat kan ook te maken hebben met de tompoes die ik er daarna achteraan heb gedrukt. #charming.

BYE!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER DIEPVRIESVIS:

2 reacties op “Viscuisine (Bretagne) met spinaziestamppot

  • Zo'n viscuisine is oorspronkelijk voor twee personen, maar ik ken er meer hier die 'm gerust alleen op eten! No worry about that! 🙂 BTW: dit lijkt me heerlijk! Jammer dat AH gesloten is en dat ik al in m'n bed lig. 😛

  • Briljante timing! Kwam kijken of je toevallig ook iets van een spinaziestamppot op je blog had staan naast je rucolastamppotjes, eerste de beste recept raak! 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.